Over cc Deurne > Welkom in cc Deurne

Cultuurcentrum Deurne, dat is twee voor de prijs van één. Het cultuurcentrum brengt een gevarieerd aanbod aan podiumkunsten. En je bent altijd welkom voor je dagelijkse gratis krant met koffie in de gezelligste living van Deurne. In de splinternieuwe Cinema Rix voelen buren zich mee thuis, is het heerlijk vertoeven in de buurtbar Barix en proef je van cultuur. Of je gaat er gewoon zelf aan de slag. Dat kan ook.

Altijd nét iets meer

In cultuurcentrum Deurne geniet je, zoals het hoort, van een heel divers programma boordevol theater, muziek en familievoorstellingen. Maar hier mag het ook wat meer zijn. Hier komen Deurnenaars niet alleen voor hun portie cultuur, maar ook voor een fijne babbel en een gratis krant met koffie in de gezelligste living van Deurne. Waarom enkel je zaal openzetten als je dat met je foyer ook kan?

En er is nóg meer. cc Deurne gaat graag een stapje verder en maakt van elke voorstelling een beleving die smaakt naar meer. Bij cc Deurne onthalen we je warm en met een "specialleke" dat net het verschil maakt. Bijzondere, kleine attenties. Gène Bervoets brengt ‘Boules de Berlin’ op het podium? Dan krijgt elke bezoeker het gelijknamige gebakje om van te smullen. Naar cc Deurne op Valentijnsdag? Je kan ervan op aan dat je dan extra in de watten wordt gelegd.

cc Deurne komt overal

Deurne is groot en niet iedereen woont om de hoek. En dat weten ze bij cc Deurne. Daarom brengen ze ook concertjes naar Jean et Mar op de Turnhoutsebaan, palmen ze elk jaar een andere locatie in met Deurne Wintert, en vertoeven ze een hele zomer lang op vrijdag in het Openluchttheater in het Rivierenhof.

cc Deurne doet het niet alleen

Cultuurcentrum Deurne wil écht voor elk wat wils brengen. En als je dat meent, doe je het niet alleen. Daarom werkt cc Deurne elk jaar samen met stadslabo JES aan een Afrobeat-event en is het fiere partner van het Urban Art Festival. Gitaarfenomeen Jan Depreter nodigt elk jaar de crème de la crème van de gitaarwereld uit en ook de Deurnese harmonieën doen hier jaarlijks hun ding. De buurthuizen 't Pleintje en Dinamo zijn hier mee thuis.