Info & tickets > Welkom in cc Deurne

Cultuurcentrum Deurne, dat is twee voor de prijs van één. Het cultuurcentrum brengt een super divers podium. En je bent altijd welkom voor je dagelijkse gratis krant met koffie in de gezelligste living van Deurne. In de splinternieuwe Cinema Rix voelen buren zich mee thuis, is het heerlijk vertoeven in de buurtbar Barix en proef je van een cultuur. Of je gaat er gewoon zelf aan de slag. Dat kan ook.

Altijd nét iets meer

In cultuurcentrum Deurne geniet je, zoals het hoort, van een heel divers programma boordevol theater, muziek en familievoorstellingen. Maar hier mag het ook wat meer zijn. Hier komen Deurnenaars niet enkel voor hun portie cultuur. Ook voor een fijne babbel en een gratis krant met koffie in de gezelligste living van Deurne. Waarom enkel je zaal openzetten als je dat met je foyer ook kan?

En er is nóg meer. Cc Deurne gaat graag een stapje verder en maakt van elke voorstelling een beleving die smaakt naar meer. Bij cc Deurne onthalen ze je warm en met een specialleke dat net dat verschil maakt. kleine dingen. Gène Bervoets brengt ‘Boules de Berlin’ op het podium? Elke bezoeker krijgt het smakelijke gebakje om van te smullen. Naar cc Deurne met valentijn? Je wordt goed gesoigneerd.

cc Deurne komt overal

Deurne is groot en niet iedereen woont om de hoek. En dat weten ze bij cc Deurne. Daarom brengen ze ook concertjes naar Jean et Mar op de Turnhoutsebaan, palmen ze elk jaar een andere locatie in met Deurne Wintert, en vertoeven ze een hele zomer lang op vrijdag in het Openluchtheater in het Rivierenhof.

cc Deurne doet het niet alleen

Cultuurcentrum Deurne wil écht voor elk wat wils brengen. En als je dat meent, doe je het niet alleen. Daarom werkt cc Deurne - elk jaar samen met stadslabo Jes aan een Afrobeat event en zijn ze fiere partner van het Urban Art Festival. Gitaarfenomeen Jan Depreter nodigt elk jaar de crème de la crème van de gitaarwereld uit en ook de Deurnese harmonieën doen hier jaarlijks hun ding. De buurthuizen Het Pleintje en Dinamo zijn hier mee thuis.