Gratis vrijdagconcerten

Lieve OLT bezoeker,

Die liefkozing is op zijn plaats want het ziet er naar uit dat we even zonder elkaar moeten. We hebben gewacht zo lang we konden en hebben alle mogelijkheden tegen het licht gehouden. We moeten onze meerdere erkennen in de drager van de viraal gekleurde kroon. De gratis vrijdagconcerten in het OLT Rivierenhof gaan deze zomer dus jammer genoeg niet door. 

Het mooie programma dat wij voor jullie hadden klaargestoomd was zonder vergelijk, de ene klinkende naam na de andere. We waren fier om alles aan jullie voor te stellen. Het mag niet zijn. Samen met artiesten, boekingskantoren, managers moeten we even schuilhouden tot de storm voorbij is.

Maar er is ook goed nieuws. In tussentijd hebben we al drie kwart van de concerten en voorstellingen kunnen verhuizen naar volgende zomer. We schrijven je als het ware een soort tegoedbon voor feestelijke avonden in het OLT zoals jullie ze gewend zijn.

Samen met onze partners van het district Deurne en Arenberg bekijken we hoe we in naleving van de regels voor social distancing toch nog een aanbod kunnen samenstellen voor deze zomer, zowel binnen de muren van het OLT als daarbuiten.

Onthoud dus: uitstel is geen afstel en zodra de tijd rijp is plukken we samen tóch wat gerijpte vruchten van de artiestenboom, ergens deze zomer. WE VINDEN EEN WEG

Een gezonde, vruchtbare zomer aan jullie allen en jullie dierbaren!

We zien jullie graag… en snel weer.

#corona #burgerzin #solidariteit #stayhome #takecare