Gratis vrijdagconcerten

Elke zomer krijgen we van district Deurne de kans om in het wondermooie amfitheater van het Rivierenhof (OLT in de volksmond) een gratis programma samen te stellen op vrijdagavond. Kom van een lekkere cocktail sippen met je vrienden en familie, voor het schoonste podium van 't stad, in de prachtige natuur, onder een mooie sterrenhemel. Een betere combinatie van natuur en cultuur vind je niet! Kinderen en senioren komen aan hun trekken met de matinee- of familieoptredens in de namiddag.

A Tribute to Antwerp Nightlife

Met dj Sven Van Hees, Daniel Bovie, Smos, Prinz, Monica Electronica, Guy-Ohm

vr 19 jul 2019 - 19.00 uur

Antwerpen heeft een stevige reputatie als het op nachtleven aankomt. De lijst van legendarische clubs is lang en indrukwekkend. Er werden zelfs nieuwe muziekgenres boven het doopvont gehouden die de wereld veroverden. Genoeg dus om fier op te zijn.

Bella Italia

Sandra Kim, Marco Z, Begir Memeti & band

vr 26 jul 2019 - 14.00 uur

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch concert dat al menig hart sneller deed slaan. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Begir en Marco zijn de perfecte gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem.

Dez Mona

Sun Gods

vr 26 jul 2019 - 20.30 uur

De band rond zanger Gregory Frateur is weer helemaal terug met hun nieuwste langspeler Book of Many. Book of Many wordt gekenmerkt door weidse ballades, bezwerende trips en verstilde vertellingen.Met hun rijke, gelaagde synth- en gitaarpartijen en prominente drums creëren Sun Gods een uniek geluid

De Ketnetband

vr 2 aug 2019 - 14.00 uur

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck. Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormen zij de nieuwe KetnetBand en naar goede gewoonte doen ze ook het OLT aan deze zomer...

Marble Sounds - Isbells

vr 2 aug 2019 - 20.30 uur

Met vier langspelers, twee MIA-nominaties, meerdere televisieoptredens en YouTube-successen met miljoenen views is Marble Sounds intussen een gevestigde waarde in de Belgische muziekscene. In 2019 brengt Isbells zijn langverwachte vierde album uit.

Johan Verminnen

50 jaar plankenkoorts

vr 9 aug 2019 - 14.00 uur

Met bemoedigende woorden van Toon Hermans werd de jonge Verminnen in 1969 laureaat van het tv-gala ‘Ontdek de Ster’ en sindsdien viel het nooit meer stil. . En nu 50 jaar(!) later is hij nog steeds het chanson-boegbeeld van Vlaanderen.

Pieter Embrechts: A street concert

Wolken

vr 9 aug 2019 - 20.30 uur

Muziek. Film. Woorden. Pieter Embrechts. En een aantal gewone mensen met een uitzonderlijk verhaal. Dat zijn de ingrediënten van A Street Concert.WOLKEN is de nieuwe Nederlandstalige liedjes-baby van electro-songwriter Rita Zipora en dichter en muzikant Robin Block

Floyd Matters plays bits & bricks of The Wall and best of Pink Floyd

vr 16 aug 2019 - 20.30 uur

Op geheel eigenzinnige wijze zal 40 jaar The Wall gevierd worden. Licht effecten en muzikaal spel zullen de voegen van The Wall doen groeien maar ook barsten. Een must see maar ook een hele aangelegenheid... de moeite waard. Want: Floyd Matters!

Klassiek in het park

Casco Phil

vr 23 aug 2019 - 14.00 uur

Met onder andere Mozart, Puccini en Verdi bezorgt CASCO Phil je een onvergetelijke zomeravond. Laat je betoveren door de meest gekende aria’s en intermezzi uit de bekendste opera’s van deze muzikale grootmeesters. De solisten van dienst zijn sopraan Hanne Roos en bariton Alberto Martinez.

Bloemen noch kransen met Senne Guns, the Calicos en Alex Agnew

vr 23 aug 2019 - 20.30 uur

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van “Bloemen noch kransen”, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.

Along Comes Mary

vr 30 aug 2019 - 14.00 uur

Gewapend met een strakke band gooit Mary alles in de strijd om u bij uw kraag te vatten. Hits uit de jaren 40, 50 en 60 worden nieuw leven ingeblazen maar evengoed wordt u meegesleept naar de rokerige nachtclubs van de jaren 20. Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock-’n-roll en gospel?

Discobar Galaxie

JTOTHEC

vr 30 aug 2019 - 20.30 uur

De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Hoog tijd dus om ook het OLT een keer op zijn kop te zetten! JTOTHEC is met zijn fantastische band- klaar om jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!