De nieuwe seizoensbrochure is er. Bekijk ze hier. // cc Deurne is gesloten in juli.

Gratis vrijdagconcerten

Ontdek hier het nagelnieuwe programma voor deze zomer!

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne en Provincie Antwerpen (Arenberg)

Ghost Rockers

vr 7 jul 2017 - 14.00 uur

Alles aan de Ghost Rockers is rock ’n roll: van hun avonturen op de Dam en hun pittige songs tot hun zinderende live optredens! De vijf vrienden laten hun hart de maat slaan en doen hun gitaren gillen. Een feest voor oog en oor, kortom.

Raymond van het Groenewoud - nav het Feest van de Vlaamse gemeenschap

40 jaar Meisjes

vr 7 jul 2017 - 20.30 uur

Da’s al 40 jaar dat hij zegt dat híj het gezegd heeft, Van het Groenewoud, dat ze ’t allermooist zijn op aard: MEISJES! Het luide loflied dat niemand evenaart, en iedereen kent. 40 jaar: da’s een feestje waard

Midnight Blue Birds and their Sentimental Gentlemen

vr 14 jul 2017 - 14.00 uur

Midnight Blue Birds and their Sentimental Gentlemen is een close harmony singing group naar het voorbeeld van de heerlijk nostalgische meidenswing uit de oorlogsjaren. Hun programma is bijzonder gevarieerd. Ze brengen zowel dansbare swing, hartbrekende ballads, als zelfgearrangeerde jazzhits.

Les Truttes

The empire strikes black

vr 14 jul 2017 - 20.30 uur

Les Truttes zijn niet 'just another coverband' ... Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: 'Even Better Than The Real Thing’! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden.

Discobaar A Moeder

Karikatura (VS)

vr 21 jul 2017 - 20.30 uur

Discobaar A Moeder speelt een thuismatch in hun eigen achtertuin! Weer of geen weer wij hopen wederom op een legendarische sfeer. Net als twee jaar geleden draaien de Ras en de Schele alles wat dansbaar is: van de meest linke polonaise tot de strafste oldies en alles wat daar (niet) tussen past.

Nijghse vrouwen

Astrid Nijgh, Amaryllis Temmerman, Sabien Tiels en Riet Muylaert

vr 28 jul 2017 - 14.00 uur

Lennaert Nijgh schreef een schat aan liedjes, vooral bekend in uitvoeringen van Boudewijn De Groot, Astrid Nijgh, Jasperina de Jong, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Ellie Nieman en Rob de Nijs. Hij laat een uniek en indrukwekkend repertoire achter

Paul Michiels & de Quintessence BigBand

vr 28 jul 2017 - 20.30 uur

Levende legende Paul Michiels zorgt samen met de jonge getalenteerde Quintessence BigBand voor een spetterende zomeravond vol swingende interpretaties van oude én nieuwe hits

Liliane Saint Pierre en Marijn Devalck

Compagnons de la Chanson

vr 4 aug 2017 - 14.00 uur

Liliane Saint Pierre en de Franse taal is altijd een goed huwelijk geweest. Als ‘comapgnon de route’ kiest Liliane voor niemand minder dan Marijn Devalck. Laat je een middag onderdompelen in het beste van het Franse chanson.

Merdan Taplak Orkestar - 10 Years Merdan Taplak

Bitches Brew

vr 4 aug 2017 - 20.30 uur

Reboot, full speed ahead. De Antwerpse deejay en producer Merdan Taplak viert zijn tienjarig bestaan met de comeback van zijn populaire beatbrassband MERDAN TAPLAK ORKESTAR.

De Bonanzas

a tribute to the sixties

vr 11 aug 2017 - 14.00 uur

Verwacht u aan popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken; soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Stilstaan wordt quasi onmogelijk. Rock ‘n roll, swings, ballads, … alles passeert de revue!

WINTERLAND ‘76: een eigentijdse hommage aan The Last Waltz en de muziek van The Band

Speciale gasten Guido Belcanto, Roland, Eriksson Delcroix, Boogie Boy, Jean Blaute…

vr 11 aug 2017 - 20.30 uur

Winterland '76 presenteert een exclusieve ‘extra large’ show in OLT Rivierenhof, met een stel gasten om U tegen te zeggen! Guido Belcanto, Roland, Eriksson Delcroix, Boogie Boy, Jean Blaute, Bony King, Pascal Deweze, Neeka, Iwein Segers, Koen Kohlbacher, Annelies Van Dinter…

Casco Phil

Dancing on the Sun

vr 18 aug 2017 - 14.00 uur

Met dit concert ‘Dancing on the Sun’ maakt Casco Phil een sprankelende reis doorheen Europa. Het thema dansen staat centraal. Een muzikale ode aan het optimisme, de gelukzaligheid en de roes van de dans. Kurt van Eeghem gidst het publiek tussen de waaier van mooie, toegankelijke muziek.

Jali Madi Kanuteh + very special guest Bart Peeters

vr 18 aug 2017 - 20.30 uur

Bert Embrechts speelt met bevriende muzikanten regelmatig in Gambia waar hij op zijn laatste tocht Bart Peeters tegen het lijf liep. Bart stond de dag erna mee op het podium. Het voorprogramma van die avond was JALI MADI met zijn band…zowel Bart als Bert waren overdonderd.

Iedereen held!

vr 25 aug 2017 - 14.00 uur

‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die barst van het talent. Een onvergetelijke show waarbij Maureen, Nico, Demsey en Sieg samen met een heleboel andere helden hun talenten ontdekken. Zoek en vind je talent met ‘Iedereen held’. Tsjik tsjak vollenbak!

The Magical Flying Thunderbirds

vr 25 aug 2017 - 20.30 uur

De reünietournee van The Magical Flying Thunderbirds is eenmalig: na oktober 2017 valt het doek opnieuw, en deze keer definitief. Reden te meer om er bij te zijn.