Gratis vrijdagconcerten

Ontdek hier het nagelnieuwe programma voor deze zomer!

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne en Provincie Antwerpen (Arenberg)

Casco Phil

Dancing on the Sun

vr 18 aug 2017 - 14.00 uur

Met dit concert ‘Dancing on the Sun’ maakt Casco Phil een sprankelende reis doorheen Europa. Het thema dansen staat centraal. Een muzikale ode aan het optimisme, de gelukzaligheid en de roes van de dans. Kurt van Eeghem gidst het publiek tussen de waaier van mooie, toegankelijke muziek.

Jali Madi Kanuteh + very special guest Bart Peeters

vr 18 aug 2017 - 20.30 uur

UPDATE PROGRAMMA: wegens omstandigheden geraakt Jali Madi jammer genoeg niet tijdig in België voor zijn optreden in het OLT. Maar geen nood: Bart Peeters blijft van de partij! Hij sloeg zijn adresboekje open en brengt een unieke OLT-allstarband mee. Zet je dansndschoenen dus al maar klaar!

Iedereen held!

vr 25 aug 2017 - 14.00 uur

‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die barst van het talent. Een onvergetelijke show waarbij Maureen, Nico, Demsey en Sieg samen met een heleboel andere helden hun talenten ontdekken. Zoek en vind je talent met ‘Iedereen held’. Tsjik tsjak vollenbak!

The Magical Flying Thunderbirds

vr 25 aug 2017 - 20.30 uur

De reünietournee van The Magical Flying Thunderbirds is eenmalig: na oktober 2017 valt het doek opnieuw, en deze keer definitief. Reden te meer om er bij te zijn.