Praktisch > Verjaardagsfeestje

Staat je huis steeds op stelten na een wild verjaardagsfeest van zoon- of dochterlief? Waren er vier vriendjes uitgenodigd en kwam toch de hele klas van 25? Had je twee dagen nodig om je huis terug op orde te krijgen? En krijg je als mama of papa nu al een inzinking als je denkt aan het kinderfeest van volgend jaar? Dan schiet cc Deurne je ter hulp! Vier je kinderfeestje tijdens een activiteit in cc Deurne. Want wat is er leuker voor je kindjes dan samen naar een familiefilm, ontbijtfilm of voorstelling gaan?  Koop op voorhand je tickets en laat ons weten dat je een feestje viert. Dan zorgen wij voor een feestpakket. Zorg je zelf voor de cake, taart en volk? Drankjes bestellen kan gewoon aan de bar. Pret verzekerd!

Respecteer wel steeds de leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen. En neem per 5 kinderen een volwassen begeleider mee.

FEESTPAKKET
Ons feestpakket bevat de perfecte ingrediënten voor een superdeluxe party: een mooi gedekte tafel versierd met hoedjes, toeters, confetti en serpentines. We hangen ook nog een piñata op. Die kloppen de kindjes dan samen kapot en dan kunnen ze met de lekkerste snoepjes huiswaarts.