Lights! Camera! Action!

Jan Verheyen

Een voorstelling van de flamboyante filmregisseur en filmfanaat Jan Verheyen. Aan de hand van de allerbekendste filmquotes loodst film know it all en regisseur Jan Verheyen je doorheen Hollywood en aanverwanten.

Succesregisseur en mediafiguur Verheyen is je gids op een speelse en avontuurlijke ontdekkingsreis door de geschiedenis van de cinema. Luister en kijk naar de verhalen uit de pioniersjaren van Hollywood, krijg rode oortjes bij de extravagante excessen van exorbitante ego’s die met één film de producerende filmstudio’s aan de rand van het bankroet brachten, lach met de meest bizarre films uit de filmgeschiedenis en de strafste stoten van de kleurrijkste bewoners van filmland, herleef de ups en downs van de Vlaamse film en ga samen met Jan op zoek naar de Beste Film Aller Tijden.

Gebaseerd op het boek Alles wat je eigenlijk zou moeten weten over film volgens Jan Verheyen, verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts.

Jan Verheyen regisseerde films als Dossier K, Zot van A, Los, Team Spirit, Buitenspel en Alles Moet Weg. Hij presenteerde programma’s op één, Canvas, VTM en 2BE en is de immer welgezinde filmman in diverse radio- en televisieprogramma’s.


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief

Extra

100'

inclusief koffie en gebak na de voorstelling