Ristorante Barissimo

online Valentijnsdiner

Mis je het op restaurant gaan ook zo? Het gezellige geroezemoes van de klanten, de zoete stem van de gastvrouw, de geluiden van bedrijvigheid uit de keuken, de gênante passage van de rozenverkoper … Of doet het hartzeer om je favoriete tafeltje in Barix dag na dag, week na week, maand na maand leeg te zien? Zeker nu met Valentijn... Of misschien ben je single en wil je even niet denken aan al die koppeltjes die een sliert spaghetti delen over de keukentafel tijdens het Valentijndiner?

Wat er ook scheelt, wij kennen het. En om je leed te verzachten hebben wij speciaal voor jou Ristorante Barissimo in het leven geroepen (of is het Bariximo?). De chef-koks van Barix (Kurt & Suzanne!) bereiden voor jou het lekkerste troostgerecht aller tijden: lasagna! Wij zorgen voor het restaurantgevoel met een vleugje Valentijn-entertainment à la Aksident.

Single, dubbel, of megabubbel, bestel, zet je laptop of tablet mee aan tafel en geniet van Ristorante Barissimo! When the moon hits your eye like a big pizza pie, that’s amore... 

Maak het lekker gezellig thuis en maak deel uit van een online restaurant-ervaring. Smakelijk! 

Reserveren voor de streaming kan tot twee uur voor aanvang (17.30 uur). Lasagne bestellen kan tot zaterdag ochtend 10 uur.

Je ontvangt de streaminglink per mail, een uur voor aanvang van Ristorante Barissimo.

Bestel samen met je ticket een portie lasagne voor jezelf en al je tafelgenoten.
Op zondag maken onze Barix-koks Kurt en Suzanne heerlijke afhaal-lasagne.
Afhalen in BUURTBAR BARIX tussen 16 en 17 uur. (Enkel op zondag!)

Maak het Valentijnsdiner helemaal compleet met de leuke tips van onze koks Kurt en Suzanne. Antipasti! il vino! i dolci!

Aksident is een gezelschap van 13 acteurs (m/v), elk met eigen stijl en talenten. Samen delen ze de liefde voor improvisatie, surrealistische humor en contact met het publiek. Ontsproten uit het straattheater 35 jaar geleden, voelen ze zich - in een covidvrije wereld - als een guppy in het water op bedrijfsevents, in overheidscampagnes en op festivalweides: opvallend, kleurrijk en helemaal waterproof. Af en toe leven ze zich uit op de scene of voor de camera, zoals nu in Ristorante Barissimo.

Praktisch

genre
prijzen
  • streaminglink: 10 euro
  • Lasagne: 6 euro
  • Kansentarief

Extra

Reserveren voor de streaming kan tot twee uur voor aanvang (17.30 uur). Lasagne bestellen kan tot zaterdag ochtend 10 uur.

Je ontvangt de streaminglink per mail, een uur voor aanvang van Ristorante Barissimo.

Bestel samen met je ticket een portie lasagne voor jou en je tafelgenoten.
Op zondag maken onze Barix-koks Kurt en Suzanne heerlijke afhaal-lasagne (6 EURO/ persoon).
Afhalen in Buurtbar BARIX - tussen 16 en 17 uur. (Enkel op zondag!)
Barix - de Gryspeerstraat  86, Deurne