URBAN ART FESTIVAL

2vs2 dance battles

Op zaterdag 2 november en zondag 3 november kan je terecht in Cinema Rix en cc Deurne voor de negende editie van het Urban Art Festival. Het tweedaagse festival van het dansgezelschap Rhythm Naturals is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Antwerpse culturele landschap. Het Urban Art Festival is een multidisciplinair en cultureel festival met internationale uitstraling, vol workshops, battles en voorstellingen in de urban arts.

 

Het Urban Art festival wil mensen laten proeven van urban arts, biedt beginners kansen om door te groeien en brengt professionelen met elkaar in contact. Dit wordt weerspiegeld in de workshops, battles en dansperformances. Kom naar een niet te missen event met verschillende dansoptredens, een special act van Rhythm Naturals VIP Pro, een workshop van Baloo Ntoutoume, music by Dj Kisa en Dj Grazzhoppa, comedy, film en nog veel meer verrassingen!

 

Een niet te missen event dat zich richt op de presentatie van verschillende urban arts voor jongeren en jongvolwassenen.

 

Het festival is toegankelijk voor iedereen!

 

Op zaterdag staat er een ultracoole breakdance competitie op het programma. Interantionele crews nemen het tegen elkaar op en strijden om een hoofdprijs van 300 euro. Alle Battles worden beoordeeld door een vakkundige internationale jury. Het Urban Art Festival wil met dit event een platform bieden aan nieuw opkomend talent. 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief
  • Tickets: 10 euro

Extra

zaterdag 2 november: 2vs2 dance battles