URBAN ART FESTIVAL: DANCE BATTLES

Rhythm Naturals & cc Deurne

9 jaar lang hostte cc Deurne met plezier het Urban Art Festival van Rhythm Naturals. Maar als de Arenberg je vraagt om je jubileumeditie bij hen op podium te vieren, kan je dat maar moeilijk weigeren natuurlijk! Het showcasegedeelte van het festival zal dan ook daar plaatsvinden. 

Maar treur niet. cc Deurne behoudt zijn band met Rhythm Naturals. Op zaterdag 28 november organiseren we een internationale all round dance battle, met 1vs1 adult en 1vs1 kids showdowns. 

Omdat we dat zinvol vinden, én omdat de vloer van de polyvalente zaal van Cinema Rix zich nu eenmaal PERFECT leent om je vetste moves te poppen. 

Meer dan 60 internationale deelnemers nemen het tegen elkaar op voor een professionele vakjury uit Belgie, Nederland en Frankrijk. De winnaar gaat naar huis met €200 (adult) en €50 (kids). Inschrijven voor de dancebattles kan via info@rhythmnaturals.com

Als je gewoon als toeschouwer wil komen kijken kan dat natuurlijk ook, koop dan je kaartje via ccdeurne.be of aan de deur. Het evenement is toegankelijk voor iedereen en kindvriendelijk! 
 


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart