Een luchtig, eigentijds en vrolijk programma met liedjes, poëzie en verhalen van Nederlands Grootste theaterpersoonlijkheid, Toon Hermans.
Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf clown, carnavalist, kleinkunstenaar en liedjesman. Meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker.
Toon wilde niets liever dan de mensen even hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.
De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren.
In TOON, LIEDJESMAN volgen zijn zoon Maurice Hermans, Patricia van Haastrecht (musicalster), Sanne Verboom (filmster) en Marco de Kramer (musicalster) begeleid door een vijf mans orkest o.l.v. Harrie Herfst Toon in de tijdlijn van zijn gedachten.
Ook de alom bekend en geliefd geworden toneelmeester van Toon, Johnny van Elk, levert, net als toen, zijn bijdrage aan deze heerlijke voorstelling.
Een middag met blije herinneringen, anekdotes, en veel bekende en onbekende Toonliedjes. Een middag om nooit te vergeten…
Toon leeft…hij is niet dood!


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief

Extra

duur: 2 x 60'