Praktisch > Tickets

Ticketverkoop

www.ccdeurne.be
Surf naar de voorstelling van je keuze en betaal online. Je ontvangt dan onmiddellijk je tickets via e-mail.

Via de ticketbalie

Omwille van Corona is het onthaal van cc Deurne voorlopig enkel op dinsdag geopend, tussen 9 en 16 uur. We aanvaarden enkel bankkaarten. Op woensdag en donderdag kan je via 03 360 85 50 wel telefonisch contact nemen voor je vragen en reservaties. Je kan ook altijd mailen naar ccdeurne@antwerpen.be. 

De avond van de voorstellingen openen we geen ticketkassa, je dient je tickets op voorhand aan te kopen. 

03 360 85 50
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie.
We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Uitverkocht?
Laat je op de wachtlijst zetten. Bel of mail ons. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht.

Voorverkooptarief

Omwille van Corona werken we voorlopig enkel met een voorverkooptarief. Je dient je tickets immers op voorhand aan te kopen, de avond van de voorstellingen zal de ticketbalie niet geopend zijn. 

Het voorverkooptarief vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Wanneer je reserveerde aan voorverkooptarief, maar pas bij aanvang van de voorstelling je tickets wil betalen, betaal je kassatarief. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het
voorverkooptarief.

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in cc Deurne spaar je punten die je kan omruilen voor een voordeel. Regelmatig geven we extra A-kaart kortingen. Hou de website, brochures en de A-kaart nieuwsbrieven in de gaten voor alle details. (website A kaart)

Kansentarief
Met het recht op VT (=verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegevenop de website of aan het onthaal. Bij een ontbijtfilm betaal je 5 euro in plaats 8 euro (film: 2 euro, ontbijt 3 euro). Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit. Meer info vind je op A-kaart met kansentarief .

Antwerpse Cultuurcentra
Voortaan kan je in cc Deurne ook terecht voor tickets van voorstellingen in de andere Antwerpse cultuurcentra. Koop ze aan de balie, of via 03 360 85 50. Ook aan de andere onthaalbalies kan je dus terecht voor tickets van cc Deurne. De openingsuren vind je hier: www.antwerpen.be.

Aanvangsuur

Omwille van Corona vragen we je om maximaal een half uur voor aanvang van de voorstelling te komen. Een medewerker van cc Deurne begeleidt je naar een plaats. De ticketbalie wordt niet geopend. 

De voorstellingen in cc Deurne beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Filmmagie

Omwille van Corona is het voorlopig niet mogelijk om losse kaarten te kopen voor de films van Filmmagie. Abonneehouders worden persoonlijk gecontacteerd. 

De vertoningen van Filmmagie zijn met genummerde plaatsen. Het kansentarief is enkel beschikbaar in voorverkoop. Koop je je tickets niet online, en wil je toch je VT-statuut gebruiken om korting te verkrijgen? Of heb je A-kaart bons die je wil verzilveren? Koop je ticket dan op voorhand aan de balie van cc Deurne in de Frans Messingstraat óf op woensdag aan de filmkassa in Cinema Rix.

Terugbetaling
Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.