Info & tickets > Tickets bestellen

Op deze pagina

Ticketverkoop

1. Online
Surf naar de voorstelling van je keuze (www.ccdeurne.be) en betaal online. Je ontvangt dan onmiddellijk je tickets via e-mail.

2. Via de ticketbalie
Spring eens binnen: Frans Messingstraat 36, Deurne.  Hier kan je terecht van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 9 en 16 uur. Of op de avond van de voorstelling zelf. Betalen kan met cash of met de bankkaart. CC Deurne is gesloten in juli en tijdens de kerstvakantie. Ook op maandagen zijn we niet open.

3. Telefonisch
Bel 03 360 85 50. Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

4. Uitverkocht?
Laat je op de wachtlijst zetten. Bel of mail ons. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht.

5. Terugbetaling
Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.

6. In de andere Antwerpse cultuurcentra
Voortaan kan je ook in de andere cultuurcentra tickets kopen voor een voorstelling in cc Deurne. En in cc Deurne kan je tickets reserveren voor voorstellingen in de andere cultuurcentra.

Reducties

1. Voorverkooptarief

Het voorverkooptarief vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Wanneer je reserveerde aan voorverkooptarief, maar pas bij aanvang van de voorstelling je tickets wil betalen, betaal je kassatarief. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het voorverkooptarief.

2. A-kaart

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal je ding.

De A-kaart is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van cultuur, sporten en lezen houdt. Gespaarde punten kan je omruilen voor kortingen, een gratis zwembeurt of tijdens tijdelijke acties. Antwerpenaars met een A-kaart hebben gratis toegang tot de permanente collectie van een stedelijk museum en krijgen korting voor tentoonstellingen.

Meer weten over de A-kaart

3. Kansentarief

Met het Kansentarief op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Bij een ontbijtfilm betaal je 5 euro in plaats 8 euro (film: 2 euro, ontbijt 3 euro). Of je recht hebt op het Kansentarief kan je checken bij je mutualiteit.

Meer info op www.antwerpen.be/verhoogdetegemoetkoming

4. Cultuurcheques

Met de cultuurcheques van GATE15 raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Zeven cheques, voor 10 euro, in 3 moves. Deze cheques geven je toegang tot 40 cultuurhuizen, de openbare bibliotheek en musea in Antwerpen.

Meer weten over de cultuurcheques