Praktisch > Tickets

Ticketverkoop

www.ccdeurne.be
Surf naar de voorstelling van je keuze en betaal online. Je ontvangt dan onmiddellijk je tickets via e-mail.

Via de ticketbalie
Frans Messingstraat 36, Deurne. Hier kan je terecht van dinsdag tot en met donderdag, tussen 9 en 16 uur. Of op de avond van de voorstelling zelf. Betalen kan met cash of bankkaart.

03 360 85 50
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie.
We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Uitverkocht?
Laat je op de wachtlijst zetten. Bel of mail ons. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht.

Voorverkooptarief
Het voorverkooptarief vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Wanneer je reserveerde aan voorverkooptarief, maar pas bij aanvang van de voorstelling je tickets wil betalen, betaal je kassatarief. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het
voorverkooptarief.

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in cc Deurne spaar je punten die je kan omruilen voor een voordeel. Regelmatig geven we extra A-kaart kortingen. Hou de website, brochures en de A-kaart nieuwsbrieven in de gaten voor alle details. (website A kaart)

Kansentarief
Met het recht op VT (=verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegevenop de website of aan het onthaal. Bij een ontbijtfilm betaal je 5 euro in plaats 8 euro (film: 2 euro, ontbijt 3 euro). Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit. Meer info vind je op www.antwerpen.be/verhoogdetegemoetkoming.

Antwerpse Cultuurcentra
Voortaan kan je in cc Deurne ook terecht voor tickets van voorstellingen in de andere Antwerpse cultuurcentra. Koop ze aan de balie, of via 03 360 85 50. Ook aan de andere onthaalbalies kan je dus terecht voor tickets van cc Deurne. De openingsuren vind je hier: www.antwerpen.be.

Aanvangsuur
De voorstellingen in cc Deurne beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Filmmagie
De vertoningen van Filmmagie zijn met genummerde plaatsen. Het kansentarief is enkel beschikbaar in voorverkoop. Koop je je tickets niet online, en wil je toch je VT-statuut gebruiken om korting te verkrijgen? Of heb je A-kaart bons die je wil verzilveren? Koop je ticket dan op voorhand aan de balie van cc Deurne in de Frans Messingstraat óf op woensdag aan de filmkassa in Cinema Rix.

Terugbetaling
Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.