Praktisch > Tickets

Ticketverkoop

www.ccdeurne.be
Surf naar de voorstelling van je keuze en betaal online. Je ontvangt dan onmiddellijk je tickets via e-mail.

Via de ticketbalie
In de Frans Messingstraat 36 te Deurne kan je terecht van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 9 en 16 uur. Of op de avond van de voorstelling zelf. Betalen kan met cash of bankkaart.

03 360 85 50
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie.
We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Uitverkocht?
Laat je op de wachtlijst zetten. Bel of mail ons. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht.

Terugbetaling
Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.

Voorverkooptarief
Het voorverkooptarief vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Wanneer je reserveerde aan voorverkooptarief, maar pas bij aanvang van de voorstelling je tickets wil betalen, betaal je kassatarief. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het
voorverkooptarief.

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in cc Deurne spaar je punten die je kan omruilen voor een voordeel. Regelmatig geven we extra A-kaart kortingen. Hou de website, brochures en de A-kaart nieuwsbrieven in de gaten voor alle details en laatste updates. (website A kaart)

Kansentarief
Met het recht op kansentarief op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Bij een ontbijtfilm betaal je 5 euro in plaats 8 euro (film: 2 euro, ontbijt 3 euro). Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit. Klik hier voor meer info.

Antwerpse Cultuurcentra
Voortaan kan je in cc Deurne ook terecht voor tickets van voorstellingen in de andere Antwerpse cultuurcentra. Koop ze aan de balie, of via 03 360 85 50. Ook aan de andere onthaalbalies kan je dus terecht voor tickets van je geliefde cc Deurne. De openingsuren vind je op www.antwerpen.be.