Vijf jonge muzikanten, bezeten van oude muziekjes. En van de tijd toen elk dorp nog zijn eigen “cinema” had. Ach, de wonderlijke liedjes uit die oude films. Iedereen zong ze mee. De bijhorende beelden bleven op ieders netvlies gebrand. De melodieën spoken ook nu nog door de hoofden. En er valt véél over te vertellen. Daarom…

Onze zingende talkshow-host Sonny Vande Putte inviteert voor jou: Roel Van Bambost. De man die talloze internationale filmsterren interviewde, jarenlang het filmnieuws op de BRT presenteerde, en thuis is op alle filmfestivals. Speciaal voor jou opent hij zijn koffer vol muzikale filmherinneringen.

Verwacht sappige anekdotes over de grootste sterren van de cinema. Zet je schrap voor de mooiste evergreens uit het collectief geheugen. Van Que Sera Sera tot Cheek to Cheek. Van Singin’ in the Rain tot Can’t help falling in Love with you. Zoveel moois, maar ook pittige verrassingen… Alles haarfijn live gespeeld door ons huisorkest. En Roel zingt natuurlijk zélf enkele van zijn favorieten.

Sonny Vande Putte: presentator
Roel Van Bambost: Special Guest


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Tickets: 8 euro
  • Kansentarief

Extra

GEEN koffie en gebak

Lees zeker onze aangepaste info voor de laatste coronaregels op www.ccdeurne.be/corona