Schoolvoorstellingen 20-21

SOFTIES - fABULEUS/ Hanna Mampuys

VOLZET

di 15 dec 2020

EERSTE t/m DERDE LEERJAAR - Zacht is het nieuwe stoer! Softies is een dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel, waarin ze gevaar opzoeken en tegelijk gevaarlijk dicht bij elkaar komen.

MIJNHEER BLAUWHEMEL - Salibonani

VOLZET

ma 25 jan 2021

EERSTE, TWEEDE en DERDE KLEUTERKLAS - Mijnheer blauwhemel kan de kleuren van de hemel veranderen. Soms maakt hij de hemel rood. Of geel. Soms maakt hij de hemel groen! Op een dag wil hij de hemel blauw kleuren maar dat kan niet, want het blauw is verdwenen. Mijnheer Blauwhemel gaat op zoek...

NAUTILUS - Theater Speelman

vierde, vijfde, zesde leerjaar

do 4 feb 2021

VIERDE, VIJFDE, ZESDE LEERJAAR - Speelman gebruikt Jules Vernes '20.000 mijl onder de zee' om brandend actuele onderwerpen aan te snijden en te verwerken in haar eigen muzikale versie van de feiten. In deze wervelende muziektheatermonoloog blaast Speelman de epische duikboot Nautilus leven in.

DISNEY ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKER - Cools & Zoon

VOLZET

ma 8 feb 2021

EERSTE, TWEEDE LEERJAAR - Een liedjesprogramma vol Disney... Mary Poppins wilde er nog wel a spoonful of sugar bovenop doen, maar Cools & zoon doen het zonder toegevoegde suiker. Dat is al zoet genoeg! Ga zitten (of staan) voor een heerlijk concert. Het wordt supercalifragilisticexpialidocious!

PAK DE POEN - Compagnie Barbarie

VOLZET

vr 26 mrt 2021

VIERDE, VIJFDE, ZESDE LEERJAAR - De meest hebzuchtige show van het jaar! Want in ‘PAK DE POEN!’ kunnen kinderen geld verdienen. Een spetterende show met grootste prijzen, waanzinnige opdrachten en uitdagende vraagstukken waarin kinderen zelf bepalen hoe ver ze gaan om te krijgen wat ze willen.

BOOM TOUDOU - Nyiragasigwa Hens

VOLZET

ma 29 mrt 2021

EERSTE, TWEEDE, DERDE LEERJAAR - Boom Toudou is een Rwandese versie van het bekende sprookje Assepoester. Een meisje dat haar moeder en grootmoeder verloren heeft, wordt opgevoed door een boze stiefmoeder. Haar enige troost is Boom Toudou, een boom die grootmoeder samen met haar plantte...

ZOZOÖFZO - dOFt

tweede en derde kleuterklas

do 22 apr 2021

TWEEDE EN DERDE KLEUTERKLAS - zozoöfzo is een onvergetelijke, spannende en beeldende beleving voor kinderen vanaf 4 jaar waarin de betekenis van abstracte begrippen als ‘goed’ en ‘slecht’ onder de loep genomen worden. Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook?

DE KLEINE PRINS - Theater Malpertuis

VOLZET

vr 23 apr 2021

VIJFDE, ZESDE LEERJAAR - De Kleine Prins is een klassieker die je zoals elk goed sprookje aan steeds weer nieuwe generaties kunt doorvertellen. Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt...