School 17-18

OP VISITE

voorstellingen op school

vr 1 sep 2017 tot vr 29 jun 2018

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo'n uitstapje, komt het cc ook nu weer naar uw school. Wij selecteerden drie verschillende voorstellingen voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar die in de vertrouwde klas omgeving kunnen plaatsvinden. Zo brengen we een stukje theatermagie bij u in de klas!

LESSEN in het DONKER

Met je leerlingen naar de film

vr 1 sep 2017 tot vr 29 jun 2018

Leerlingen enthousiast maken voor goeie film en filmtaal, dat is waar Lessen in het donker voor gaat. Jaarlijks kies je als leerkracht uit een prikkelend filmaanbod en krijg je er een brede educatieve omkadering bij. Er zijn er vertoningen OP VRAAG voor basis- en secundair onderwijs.

KALF! - Zaam (Dimitri Leue & Anastassya Savitsky)

EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR

do 22 feb 2018

Kalf! is een dansvoorstelling met theater en muziek. Kalf! is een theatervoorstelling met dans en muziek. Kalf! is een muziekvoorstelling met dans en theater. Het gaat over een koetje. De tekst van Kalf! werd verzorgd door Dimitri Leue en de dans komt van Anastassya Savitsky.

Choco of kaas? - Lap vzw

DERDE EN VIERDE LEERJAAR

do 1 mrt 2018

Choco of kaas? is een voorstelling waar ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’ onderzocht wordt en vorm krijgt in dans, beweging en beeld.

In De Wolken - Sprookjes Enzo

INSTAPKLASJES EN EERSTE KLEUTERKLAS

ma 26 mrt 2018 tot di 27 mrt 2018

Een vederlichte voorstelling voor peuters van 1 tot 3 jaar… Wil je mee verdwalen tussen de de wolken en je laten wiegen door de wind? Wil je van dichtbij een vlieger zien vliegen, voor het eerst in de lucht, een parachute doen dansen of kijken hoe een bal in een luchtballon verandert?

Mousse - Gilles Monnart

DERDE KLEUTERKLAS, EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR

do 19 apr 2018

Vertrekkend van enkele stukken mousse nemen 2 dansers-acteurs ons mee in een woordloos universum dat voortdurend omgetoverd wordt. Een harde steen wordt een zacht hoofdkussen, een bed verandert in een grappig boek, een tafel met stoel wordt een heel dorp! Welkom in de wondere wereld van Mousse!

Japapa - Frank Cools

EERSTE, TWEEDE EN DERDE LEERJAAR

do 7 jun 2018

Frank Cools deelt het podium met z’n zoon Leonard. Of is het Leonard die het podium deelt met z’n vader? Jaja, die kleine is ondertussen echt de grootste geworden. En die kleine, die kan er wat van! Het tekenpotlood hanteert hij als de beste. Hij swingt op snaren en toetsen en walst op accordeon.