School 18-19

JEF in de klas (lessen in het donker)

Met je leerlingen naar de film

ma 10 sep 2018 tot vr 7 jun 2019

Leerlingen enthousiast maken voor goeie film en filmtaal, dat is waar Lessen in het donker voor gaat. Jaarlijks kies je als leerkracht uit een prikkelend filmaanbod en krijg je er een brede educatieve omkadering bij. Er zijn er vertoningen OP VRAAG voor basis- en secundair onderwijs.

OP VISITE - De tuin van de Walvis

derde kleuterklas, eerste en tweede leerjaar

ma 10 dec 2018 tot vr 14 jun 2019

Omdat het voor u soms een heel gedoe is, zo'n uitstap naar het cultuurcentrum, komen we ook dit jaar weer naar de school. Zo brengen de makers een stukje theatermagie bij u in de klas. Marc Stroobants en Martine De Kok brengen met De Tuin van de Walvis verhalen van Toon Tellegen.

OP VISITE - Nala en Amir

eerste en tweede leerjaar

ma 4 mrt 2019 tot vr 28 jun 2019

Omdat het voor u soms een heel gedoe is, zo'n uitstap naar het cultuurcentrum, komen we ook dit jaar weer naar de school. Zo brengen de makers een stukje theatermagie bij u in de klas. Nala en Amir is een verhaal over een niet zo voor de hand liggende vriendschap.

BOKS -Theater De Spiegel

instapklas en kinderdagverblijf

vr 3 mei 2019

Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.

Miss Wifi en Koebrev experimenteren - ensemble Leporello

VOLZET

di 21 mei 2019

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Koebrev is Miss Wifi’s assistent (hij is heimelijk verliefd op zijn bazin). Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist.