Programma

Op deze pagina vind je een overzicht van àl wat we op àl onze podia aanbieden: muziek, theater, comedy, familievoorstellingen, cultuurcafé's, en nog veel meer: we geven het allemaal een plek op de juiste locatie. Dat kan zijn op het grote podium van cc Deurne in de Frans Messingstraat, de filmzaal van Cinema Rix, maar evengoed op intiemere plekken zoals Salle Jeanne Simons, of zelfs de bibliotheek wie weet! Zolang het maar gezellig is, want gezellig doen vinden wij plezant.

Rixelicious #5 - Annelies Vanhaverbeke

Salon de Quoi Faire

ma 3 mei 2021 tot wo 26 mei 2021

Rixelicous is een tentoonstellingsreeks aan de ramen van Cinema Rix door kunstenaars uit de buurt. Een trekpleister voor jong en oud, om tijdens een ommetje de prachtige kunstwerken te komen bewonderen. Deze keer tonen we tekeningen uit het schetsboek van Annelies Vanhaverbeke.

Ão X Empty Apartments

BRENDA CORIJN | SIEBE CHAU | JOLAN DECAESTECKER

zo 23 mei 2021 - 14.00 uur

Ão, het muzikale geesteskind van Brenda Corijn en Siebe Chau, brengt een frisse mix van Zuid-Amerikaanse gitaarklanken, subtiele elektronica en bezwerende zanglijnen in het Portugees en Engels.

The Moonlovers

do 27 mei 2021 - 20.00 uur

Drie eigenzinnige muzikanten gaan de confrontatie aan met alle mogelijke muziekstijlen. Met het grootste gemak switchen zij van Elvis naar James Brown, Rolling Stones naar Miles Davis, AC/DC naar Soft Cell en Talking Heads naar Prince... The Moonlovers spelen geen covers, ze spelen mét covers!!