Praktisch > Goed om weten

Praktisch

Aanvangsuur
De voorstellingen in cc Deurne beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint gaat de kassa open. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Bancontact
Zowel in cc Deurne, Cinema Rix als Barix betaal je gemakkelijk en veilig met Bancontact.

De gezelligste living van Deurne – gratis

Omwille van Corona is de gezelligste living voor onbepaalde tijd gesloten

Kom je favoriete krant of tijdschrift lezen bij een verse tas koffie of thee. En maak gerust gebruik van onze gratis WIFI. Check regelmatig de website voor de openingsuren en speciale acties in de living.

Vier je kinderfeestje in cc Deurne – gratis

Omwille van Corona is het voor onbepaalde tijd niet mogelijk om kinderfeestjes te organiseren

Koop op voorhand je tickets van de familiefilm of –voorstelling en laat ons weten dat je een feestje viert. Dan zorgen wij voor een feestpakket. Zorg je zelf voor de cake, taart en volk? Drankjes bestellen kan gewoon aan de bar. Pret verzekerd! Respecteer wel steeds de leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen.

cc Deurne op vakantie
Elk jaar in juli is cc Deurne gesloten. Vanaf augustus zijn we weer open. Dan kan je ook terug terecht in de gezelligste living. Ook tijdens de kerstvakantie en op feestdagen zijn we helaas gesloten.

Cinema Rix & Barix op vakantie
Tijdens de maanden juli en augustus is Cinema Rix en je favoriete Buurtbar Barix niet geopend wegens reguliere zomersluiting. Onze vrijwilligers, chef-kok en personeel blazen even uit en genieten van een welverdiende vakantie.