Cinema Rix en het bijhorende buurtbar Barix hebben even de deuren moeten sluiten maar vanaf woensdag 10 oktober zijn we helemaal terug! Zondag 7 oktober ben je alvast welkom op het warme openingsfeest voor een ontbijtfilm, diverse workshops of een heerlijke koffie. Wip gerust even binnen en ontdek wat het cultureel ontmoetingscentrum dit jaar nog in petto heeft voor jou en de buurt.

Zondag om 9.30 uur bijten we de spits af met de ontbijtfilm Draken en Deuntjes.
Van 14 tot 18 uur kan je tijdens een rondleiding kennis maken met de verschillende activiteiten en organisaties in Cinema Rix. Je kan kennis maken met het Kunstenbad van Academie Deurne in Cinema Rix, deelnemen aan gratis yoga-workshops voor kinderen en maak je eigen thee met een winterpraline!

Vanaf 13 uur kan je ook terecht in de gezellige buurtbar van Cinema Rix: Barix.

Vanaf woensdag 10 oktober is Barix dan officieel terug open en kan je er elke week terecht van woensdag t.e.m. vrijdag tussen 9 en 21 uur.

 

In samenwerking met:

Recht-op, Open School, vzw Ihsane, Stadsmakers, Dotcom, Baanbrekers, Academie Deurne, Buurtsport, vzw Wissal, Gezinsbond, Namaste kids, Postelein, Filmmagie, De Collectie, Cultuurverkenners, Talent Book, Noud.be


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd

Extra

gratis
(enkel voor de ontbijtfilm moet je op voorhand tickets kopen)

9.30 uur : ontbijtfilm
13 uur : Barix open
14 - 18 uur : workshops + kennismaking met partners Cinema Rix

Bekijk ook in cc

Draken en Deuntjes (5+)

ontbijtfilm

zo 7 okt 2018 - 09.30 uur

Vijf fabelachtige en muzikale kinderfilmpjes voor jonkvrouwen en ridders vanaf 5 jaar. Duik mee in de avonturenwereld van de Kleine Koning die graag een eenhoorn als huisdier wil of ga mee op drakenjacht met twee kleine prinsessen.