De bijna gratis vrijdagconcerten

Lieve OLT bezoeker,

Al twee jaar popelt Raymond om te komen spelen in het OLT.
Warre Borgmans repeteert al even lang met zijn band en Liliane St Pierre wil liever geen St Pierre als eerste publiek.

Vrienden, HET MAG! De bijna gratis vrijdagconcerten zijn een feit.

We vragen vanaf deze zomer uitzonderlijk 6 euro voor een ticket. Bijna gratis dus.
Niet omdat cultuur duurder is geworden, maar door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt met betalende reservaties te werken.
Zo vermijden we onnodige drukte en risico’s aan de inkom. We danken jullie voor het begrip!

Kom vooral gezellig af en geniet van een heerlijke nieuwe reeks vrijdagconcerten.

Het volledige programma vind je vanaf begin juni via www.ccdeurne.be/oltvrijdag & via www.oltrivierenhof.be


Tot snel in het echt!

De bijna gratis vrijdagconcerten, jou aangeboden door district Deurne & cc Deurne!

De Ketnetband

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 2 jul 2021 - 14.00 uur

De Ketnetband is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze door Vlaanderen en zetten ze elke tent of plein op zijn kop. Ondertussen zijn ze veruit de meest populaire band voor kinderen!

ALIA x DTM Funk present Black Gravity Rhythms

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 2 jul 2021 - 20.30 uur

AliA en DTM Funk zijn intussen 2 household namen in de Belgische dj-scene. Samen brachten ze vorige maand de eerste “Black Gravity Rhythms” compilatie uit op San Kofa, het platenlabel van DTM Funk. De eerste vrijdagavond staat dan ook in het teken van deze release.

Raymond Van Het Groenewoud - Feest van de Vlaamse Gemeenschap

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 9 jul 2021 - 20.30 uur

Vondel rockend op rijm, virtuositeit en passie à volonté. Met een fijn orkestje, puur voor de gein! Regen of zon. Er is altijd weer Raymon(d)! Ter zee te land and in da summer of 2021... Want al meer dan 50 jaar komt hij steeds weer naar je toe!

De Flandriens met Gert Bettens & Eva De Roovere: De Popklassieker

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 16 jul 2021 - 14.00 uur

Hits van onder andere The Pebbles, Vaya Con Dios, Stromae, Technotronic, Blue Blot, maar ook iets meer vergeten parels uit de Vlaamse muziekschatkamer worden door de Flandriens heruitgevonden in het Nederlands en in een spetterend modern jasje gegoten.

Chantal Acda - Ellen Shoenaerts

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 16 jul 2021 - 20.30 uur

Ellen Schoenaerts brengt met haar nieuwe plaat 'Vrijblijvend Advies' vooral een ode aan het leven en ook 'Saturday Moon' van Chantal Acda is een plaat om te koesteren.

Imagine No Lennon met Jean Bosco Safari & Ben Crabbé

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 23 jul 2021 - 14.00 uur

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon & Co.

De Dolfijntjes | De Held (voorprogramma)

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 23 jul 2021 - 20.30 uur

De Dolfijntjes: Het heerlijk geflipte combo kondigt de Verre Rien tour 2021 aan. Na vier lange jaren hebben de twee frontmannen Wim Opbrouck & Wim Willaert bestormen als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia. De Held: Jo Jacobs brengt zijn nieuwe plaat 'Alcatraz'

Barbara Dex

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 30 jul 2021 - 14.00 uur

Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.

Dylan 80 - Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 30 jul 2021 - 20.30 uur

Een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is in wezen onbegonnen werk, alsook een eindeloos karwei dat bovendien geen recht zou doen aan een oeuvre waarin zelfs de wat minder bekende parels glansrijker schitteren dan diamant. Dylan werd in mei 80 jaar... Feestje!

Meneer Beer en de Woeste Wolven

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 6 aug 2021 - 14.00 uur

In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland, speciaal voor Meneer Beer zijn verjaardag. Maar … het is één groot verrassingsfeest! Hij mag niets te weten komen en dat blijkt niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven … Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden.

Warre Borgmans en de Lou Roman Band - Panaché

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 6 aug 2021 - 20.30 uur

Warre Borgmans zal het woord voeren, Lou Roman vuurt z’n big-band aan, en zo dartelen beide heren geruggesteund door een rasecht show-orkest, in een geanimeerde conference waarin jeugdsentimenten lekkere goed in het gehoor liggende melodieën over mekaar heen buitelen.

Ertebrekers | The Calicos

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 13 aug 2021 - 20.30 uur

Ertebrekers: Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle staken de koppen opnieuw bij elkaar. Het resultaat? Een hartverscheurend romige plaat. De titel? 'crème'. The Calicos zijn uitgegroeid tot een alternatieve popgroep die generaties kan verzoenen.

Casco Phil & Isolde Lasoen

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 20 aug 2021 - 14.00 uur

Voor de zesde keer is Casco Phil te gast in het Openluchttheater en deze keer worden ze vergezeld door niemand minder dan ISOLDE LASOEN. Begeleid door de strijkers van Casco Phil brengt Isolde een combinatie van eigen repertoire en zorgvuldig uitgekozen covers in het Frans en het Engels.

'NUFF SAID met o.a. William Boeva, Marie Daulne (Zap Mama), Serine Ayari en Lisette Ma Neza

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 20 aug 2021 - 20.30 uur

'Nuff Said' betekent telkens weer een nieuwe show met verse namen, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunker BRZZVLL en de sprekende bougie Johan Petit.

Liliane Saint-Pierre

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

vr 27 aug 2021 - 14.00 uur

KARMA, Lilianes eerste album in 6 jaar, verscheen in volle corona-lockdown en is zonder meer een artistiek hoogtepunt in haar carrière. Rijke, avontuurlijke arrangementen worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre maar toch net anders.