'NUFF SAID met o.a. William Boeva, Marie Daulne (Zap Mama), Serine Ayari en Lisette Ma Neza

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

‘Nuff Said betekent telkens weer een nieuwe show met verse namen, van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie Johan Petit. 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in steden als Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. En deze zomer staat ‘Nuff Said voor het eerst op OLT!

JOHAN PETIT (HOST) is al ruim twintig jaar een gevestigde waarde in het theatercircuit. Zijn sappige Antwerpse vertelstijl, innemende naïviteit en typische anekdotiek maken van hem een meesterverteller. Hij maakte naam met voorstellingen als ‘De Zoologie’, ‘Klein Jowanneke gaat dood’ en ‘De snoek van Sjestov’.

BRZZVLL (LIVE), de huisband van ‘Nuff Said from day one! Het échte hart van iedere ‘Nuff Said. Op, voor of naast het podium, deze zes kerels blazen iedereen warm en hebben nadien nog energie voor 100. Laat je helemaal gaan op die cocktail van psychedelic funk, African grooves en barstende jazzbeat…

BAMBA AL MANSOUR (DJ), geboren in Amsterdam en opgegroeid in Suriname, maakte zijn start als producer in de VS. Terug in Europa vestigde hij internationaal zijn naam als club- en radio DJ. Via zijn onafhankelijke muziekplatform Blackstereo Records lanceert hij eigen projecten en werk van opwindend talent uit Afrika en haar diaspora.

SERINE AYARI waagde op haar 26ste de sprong en ging voluit voor haar passie: stand-upcomedy en acteren. Ze trad al op in Londen, Parijs, New York en Tokio, en ze wist een rol te versieren in de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op VTM. Haar main goal? Aan de hand van humor de positie van de vrouw in de samenleving aankaarten.  

MARIE DAULNE is de half-Belgische, half-Zaïrese, flamboyante frontvrouw van Zap Mama. De optredens van de band vallen in de smaak door de combinatie van vocale hoogstandjes, dans en humor. Zap Mama stond op de meest iconische podia ter wereld: van New York's Central Park via de Parijse Olympia tot op het Jazz-festival van Montreux. 

LISETTE MA NEZA zoekt met poëzie naar haar eigen identiteit, als Brusselaar, als Nederlander, als jongere, als vrouw en met wortels in Rwanda. In 2017 werd ze Belgisch Kampioen Slam Poetry en won ze in 2018 zilver op het Europese Kampioenschap in Parijs en het wereldkampioenschap in Rio de Janeiro. 

WILLIAM BOEVA is met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant de meest veelzijdige man der Lage Landen. Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva zijn klare kijk op de wereld. In zijn stand-up laat hij iedereen kennis maken met zijn aparte ‘soort’. Misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

www.nuffsaid.be

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.

 


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

19 uur: deuren open
20.30 uur: aanvang concert
Line ip: TBA

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt