ALIA x DTM Funk present Black Gravity Rhythms

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

AliA en DTM Funk zijn intussen 2 household namen in de Belgische dj-scene. Samen brachten ze vorige maand de eerste “Black Gravity Rhythms” compilatie uit op San Kofa, het platenlabel van DTM Funk. De eerste vrijdagavond staat dan ook in het teken van deze release. Verwacht een guest van op de compilatie, 2 bands waar ze beide fan van zijn en een ijzerscherpe selectie aan tracks uit alle hoeken van clubland en ver daarbuiten.

Lander & Adriaan Live

Volta-resident en Brussels drummer-kunstenaar Lander Gyselinck (Hihats In Trees/BeraadGeslagen/STUFF.) sloeg de handen in elkaar met Antwerps fijnste toetsenist Adriaan Van de Velde (Pomrad/J. Bernard). De optelsom van hun fantasieën brengt je muziek die glanzend maar rauw is, een dansachtbaan tussen plezier en pijn. Dit duo doet het zweet terug van de plafonds druipen – remember een 2019 tacky clubavond.

Esinam solo
De Belgisch-Ghanese multi-instrumentaliste Esinam Dogbatse a.k.a ESINAM mengt haar soulfulle stem met traditionele Afrikaanse percussie. Voeg daar nog elektronische invloeden aan toe, gecombineerd met duizelingwekkende melodieën en betoverende fluitimprovisaties. ESINAM onthult zichzelf door het spelen van authentieke muziek vol poëzie, ritmes en melodieën die van haar een unieke stem maken in de hedendaagse jazz-and-beyond scene.


Cheri Moya live
Cheri Moya gunt ons een blik in de geest van Dean Peeraer...  In 2020 bracht hij zijn muziek buiten de muren van zijn slaapkamer, wat leidde tot de release van Cheri Moya en Vol. 2 (Room to dream). Geïnspireerd door alle geluiden van het leven. Hij creëert warme texturen, gebruikt samples, toetsen en zijn MPC. Hij brengt je in een huiselijke trance! Voor deze live set staat Henri Ardui hem bij op trompet en synth.

 

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

19 uur: deuren open
20.30 uur: aanvang concert 
Timings: TBA

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be