De club van lelijke kinderen (9+)

familiefilm

Beste filmliefhebber, 

 

Gezien de evolutie van Corona in Antwerpen, kunnen wij niet anders dan al onze binnen activiteiten in CC Deurne en CINEMA RIX tot het einde van de zomervakantie opschorten. Hou onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Wij hopen jullie snel terug te zien !

 

Hartelijke groet !

Team CC Deurne

“Hou het schoon!” De slogan van President Isimo gaat niet enkel over de straten maar ook over de mensen in zijn land. Al wie niet voldoet aan het schoonheidsideaal van de president, wordt opgepakt en opgesloten. Zoals Paul en enkele honderden andere ‘lelijke’ kinderen. Paul kan ontsnappen en samen met zijn vrienden bereidt hij een opstand voor. Binnen de kortste keren staat het land in rep en roer.

Grimmige dystopie voor kinderen is een zeldzaam genre. Na het zien van De club van lelijke kinderen vraag je je af waarom! Een filmtitel die het grote publiek shockeerde, over een thema dat dringend besproken moet worden. Een oorlog van saai en grijs tegen honderdduizend kleuren.

Dompel je volledig onder in de sfeer van de film, en speel het gratis, interactieve spel. Surf naar declubvanlelijkekinderen.jeugdfilm.be om aan de slag te gaan.

Winnaar Beste Langspeelfilm op het JEF festival 2020 (gekozen door de kinderjury en publieksjury)


afgelast

afgelast

afgelast

afgelast

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • Tickets: 5 euro

Extra

Vanaf 9 jaar

Corona-maatregelen
Door de afstandsregels is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.
De deurne gaan open een kwartier voor aanvang van de film. Kom liever niet te vroeg!
Buurtbar Barix is nog niet open.

Eten en drinken zijn niet toegelaten in de zaal.