Familiedag

met o.a. Big Bang Buurt - Zonzo Compagnie

Met BIG BANG, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld. Voor de tweede keer komen ze ook langs in Deurne. Een muziekvoorstelling is telkens het uitgangspunt voor een feestelijke namiddag vol muzikale ontdekkingen.

We maken van deze editie van BIG BANG BUURT een extra feestelijke FAMILIEDAG als seizoensopener. Mis dit muzikale familiefeest niet!

Met onder andere:

Zonzo Compagnie
Liedjes met Wortels II (5+)

Voor Liedjes met Wortels II kiest Jan Van Outryve opnieuw songs uit het gigantische archief van  etnomusicoloog Alan Lomax. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij muzikale schatten uit de hele wereld tot leven. Ondersteund door illustraties van het piepjonge Portugese supertalent Beatriz Bagulho en met niets meer dan een stem, een ukelele en een luit betoveren Aline en Jan hun publiek met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert voor iedereen vanaf 5 jaar.

Meer informatie over de familiedag lossen we druppelsgewijs. We kunnen wel al verklappen dat we de namiddag afsluiten met een PARTY voor de kinderen. Mama's en papa's op de dansvloer ook toegelaten!