Familiedag

met o.a. BIG BANG BUURT - Zonzo Compagnie

Kom! Kijk! Eet! Drink! Dans! Feest met je kroost ter ere van ons nieuwe cultuurseizoen. Voor muziek zorgt Zonzo Compagnie met BIG BANG BUURT. Cie Krak! verrast met een fijne circusvoorstelling. Theater Savooi kapt en grimt. Majestro draait plaatjes... een tien voor sfeer en gezelligheid verzekerd!

BIG BANG BUURT
Met BIG BANG, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld. Tijdens onze FAMILIEDAG komt Zonzo ook langs in Deurne met BIG BANG BUURT. Ze spelen de voorstelling Liedjes met Wortels II en zorgen voor muzikaal vuurwerk met Brazzmatazz, een 18-koppige brassband.

Liedjes met Wortels II (5+) - Zonzo Compagnie
Voor Liedjes met Wortels II kiest Jan Van Outryve opnieuw songs uit het gigantische archief van  etnomusicoloog Alan Lomax. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij muzikale schatten uit de hele wereld tot leven. Ondersteund door illustraties van het piepjonge Portugese supertalent Beatriz Bagulho en met niets meer dan een stem, een ukelele en een luit betoveren Aline en Jan hun publiek met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert voor iedereen vanaf 5 jaar.

Speciaal voor deze BIG BANG BUURT gingen Jan Van Outryve en Aline Goffin aan de slag met de kinderen van het 6de jaar van basisschool 't Speelscholeke in Deurne. Ze werkten rond de liedjes uit de voorstelling en delen het podium op 21 september.

Brazzmatazz
Een 18-koppig monster van een brassband dat gromt en van zich afbijt, en op het juiste moment de spanning steeds weer weet op te bouwen.

Kontrol - Cie Krak!
Een poëtische clownerievoorstelling op hoogte gekruid met een snuifje kurkuma. Alles moet precies zijn voor Victor. Zo en niet anders. Hij probeert dan ook om controle te krijgen over de wereld om hem heen. Als hij denkt dat dit eindelijk lukt, loopt het toch weer volledig anders. Kontrol gaat over het volkomen aanvaarden van wat is.

Chez Col - Flux
Een artistiek buffet voor jong en oud(er) waar U zelf de handen uit de mouwen steekt!

Theatraal kinderkapsalon - Theater Savooi
Een Savooikapsel is speciaal, stijlvol, apart, hedendaags met een plezant hoekje af en steeds een spannende beleving. Extreem lang haar, een bob of zelfs een broske, wij toveren met haar en zorgen dat elke deelnemer met een fiere glimlach van onze stoel stapt. Elk Savooikapsel wordt bovendien afgewerkt met bijpassende en vooral handgemaakte accessoires. Een leuk geschenkje voor elke deelnemer!

Party time met Majestro the Hitmaker
Traditiegetrouw sluiten we af met een kinderdansfeest. Dit jaar strikten we niemand minder dan Majestro the Hitmaker om zijn platenkast te plunderen voor het jong geweld op de dansvloer.

 

Liedjes met Wortels II -Zonzo Compagnie

Kontrol - Cie Krak!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief