Villanella & Tim Oelbrandt

Heen en terug

Tim Oelbrandt is al jaren een ster in de underground magic community. Met deze theaterproductie, waarvoor hij zich verdiept in de psychologie achter de goochelkunst, zet hij de stap naar het grote publiek. Circus in Vlaanderen is in beweging: dat klinkt cliché, maar het levert een schat aan originele voorstellingen op. Villanella heeft een boon voor nieuwe makers die nieuwe terreinen verkennen.

Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de 19de eeuw, de periode van spiritisten. Zijn eerste voorstelling lijkt in niets op een traditionele goochelshow. Het is een bezwerende seance, waarin gedachten en veronderstellingen overhoop worden gehaald. Een psychologische trip om u tegen te zeggen! Niet alles wat je vanavond te zien krijgt, is echt. Maar het is niet omdat je de dingen niet kan zien, dat ze niet bestaan. Laat je meevoeren in de absurde wereld van magie en het onderbewustzijn.

Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Hypnose is maar een topje van de magische ijsberg die Tim Oelbrandt bewandelt.

Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goocheltechnieken voor het tv-programma ‘Nicholas’. In 2017 won hij de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017. Deze voorstelling is een garantie op een waanzinnige avond, met geniale hersenspinsels. Voor een publiek dat houdt van magisch theater. Gecreëerd voor volwassenen, maar ook geschikt voor oudere kinderen (12+) met affiniteit voor magie en goochelen.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • kassa: 14 euro

Extra

Tip:
Eet voor de vertoning nog gezellig in Buurtbar Barix!
heb je Whatsapp? Krijg wekelijks het nieuwe Barix-menu via deze link