Cultuurcafé: Bloemen noch kransen

Leonie Gysel (Arsenal) eert Serge Gainsbourg

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van “Bloemen noch kransen”, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.

Het orkest van “The Moonlovers” zal de centrale gast in alle waardigheid bijstaan. Herwig Verhovert (VRT Radio 1) leidt de plechtigheid in goede banen en wijdt de homilie aan interessante weetjes over de overleden artiest. Het concert vindt plaats in besloten kring. Nadien is er aan de bar gelegenheid om de muzikanten te groeten.

Leonie Gysel is naast zangeres ook visagiste en styliste. Ze zong bij Zita Swoon en is momenteel frontvrouw bij Arsenal. Soms explosief, soms intiem, maar steeds oprecht gaat zij aan de slag met het repertoire van Serge Gainsbourg.

Serge Gainsbourg (1928-1991) was een Frans dichter, zanger, componist, acteur en regisseur. Hij schreef soundtracks voor meer dan veertig films en regisseerde zelf onder andere de film Je t’aime… moi non plus, die ineens ook zijn grootste hit opleverde. Gainsbourg stond bekend voor zijn turbulent liefdesleven, zijn controversiële humor en decadente levensstijl.

Ism Het Stadsmagazijn.
Meer weten over de reeks Bloemen noch Kransen:
www.stadsmagazijn.be


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Gratis - inschrijven verplicht

Extra

Tip:
Eet voor de vertoning nog gezellig in Buurtbar Barix!
heb je Whatsapp? Krijg wekelijks het nieuwe Barix-menu via deze link