Cultuurcafé: Bloemen noch kransen

Quinten en Sander (The Calicos) eren George Harrison

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van “Bloemen noch kransen”, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.

Het orkest van “The Moonlovers” zal de centrale gast in alle waardigheid bijstaan. Herwig Verhovert (VRT Radio 1) leidt de plechtigheid in goede banen en wijdt de homilie aan interessante weetjes over de overleden artiest. Het concert vindt plaats in besloten kring. Nadien is er aan de bar gelegenheid om de muzikanten te groeten.

Quinten Vermaelen is naast songwriter ook zanger en gitarist. Sander Smeets speelt meerdere instrumenten maar kan ook zingen. Samen met nog vier andere jonge bandleden vormen zij The Calicos, de winnaars van Humo’s Rock Rally 2018.
The Calicos veroverden tijdens de finale in de AB iedereens hart door hun pure en degelijke sound. Oude muziek door jonge zielen, interessant en opwindend.

George Harrison (1943 – 2001) was gitarist van de legendarische popgroep The Beatles. Aanvankelijk stond hij als songwriter in de schaduw van John Lennon en Paul McCartney maar daar kwam na het verschijnen van de elpee Abbey Road terecht een einde aan.

Ism Het Stadsmagazijn.
Meer weten over de reeks Bloemen noch Kransen:
www.stadsmagazijn.be


Praktisch

prijzen
  • Gratis - inschrijven verplicht