Flanders Harp Quartet goes around the clock

cavaconcert

New York, 1950 - In de verte klinkt een wals, het nachtleven roept. Maar de betoverende harpklanken lokken je steeds verder terug in de tijd, langs het Parijs van Debussy en het exotisme van Tsjaikovski. Gezichtsbedrog of magie, wat maakt het uit?

Je merkt het al, de muziek van het Flanders Harp Quartet laat je niet onberoerd. Deze vier professionele harpisten halen alles uit de kast om je een uur lang in vervoering te brengen. Een Ragtime, een Frans Menuet, een Russische Bloemenwals, Spaanse dans,... Kan je je voorstellen hoe deze dansmuziek klinkt, gespeeld door vier getalenteerde harpisten?

Belangstelling en nieuwsgierigheid voor dit nieuwe kwartet leidde al meermaals tot uitverkochte concerten. Ook onze muziekkeuze, waar we alle vier ten volle achter staan, wordt door het publiek enthousiast onthaald. Tijdens onze concerten geven we, indien gewenst, per muziekblok een woordje uitleg over de componist of een anekdote. Op deze manier wordt het publiek meer betrokken en is er een directer contact tussen luisteraars en muzikanten.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • € 10 inclusief glas cava of fruitsap
  • Kansentarief