DELLA BOSIERS - OPGELET: BELANGRIJKE WIJZIGING IN DEZE PRODUCTIE

Van alle tijden

OPGELET: BELANGRIJKE WIJZIGING IN DEZE PRODUCTIE

We hebben vrolijk maar ook minder vrolijk nieuws over de voorstelling met en over Della Bosiers. Clara Cleymans is (terug) zwanger. We wensen haar bij deze van harte proficiat. Maar dat betekent helaas ook dat Clara niet aanwezig kan zijn bij de voorstelling die bij ons gepland staat. Die kan dus helaas niet doorgaan. In plaats daarvan zal Della Bosiers een programma brengen samen met haar pianist.

Je kan daarvoor gewoon je tickets behouden. Wij zorgen voor een gratis drankje. Wil je toch liever je geld teruggestort dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar ccdeurne@antwerpen.be met vermelding van je naam en rekeningnummer en wij doen de rest.

Met onze excuses voor het ongemak.

 

Graag tot snel,

Het cc Deurne Team

 

 

 

 

Della Bosiers staat al meer dan 40 jaar op de planken. De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was lange tijd zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen.

Deze veelzijdige en talentrijke chansonnière werd destijds opgemerkt door Ramses Shaffy. Ze verwierf als zangeres van haar eigen liedjes dan ook eerst bekendheid in Nederland. Haar grote doorbraak in Vlaanderen kwam er pas door haar deelname als panellid in de ‘Wies Andersen Show’, waardoor zij ook hier de waardering voor haar muziek kreeg die ze verdiende. Ze bleef daarna programma’s maken voor tv. Zo presenteerde ze het succesvol kookprogramma CORDON BLEU.

Hoewel liedjes als ‘Fleur de Buda', ‘Jefke' , ‘Horizontaal’ en ‘Mensen van 18' met Wim De Craene tot ons collectief geheugen behoren, blijven haar platen toch vooral voer voor fijnproevers.

Della beheerst het Nederlands perfect en haar teksten getuigen van de schoonheid van onze taal. Niet voor niets won zij tweemaal de gouden ‘Tien voor Taal’ pen.

Al 40 jaar lang treedt ze op met haar trouwe metgezel Ben van der Linden op piano. Samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert brengt Della een muzikaal overzicht van haar rijke carrière.

Een stijlvol programma met eigen Nederlandstalige luisterliedjes en enkele prachtige Franse chansons.

Met:
Della Bosiers - zang, piano
Riet Muylaert - zang
Clara Cleymans – zang, viool
Ben van der Linden - piano
Jo Mahieu - gitaren
Peter Verhaegen – bas, contrabas
Yves Baibay - drums


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • voorverkoop: 12 euro
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief