Workshop cabaret en comedy

met Geert Beullens en Nele Goossens

Vanaf 1 september 2019 kan je in de woordafdeling van de Academie Deurne ook de unieke optie cabaret en comedy volgen. Voor wie al een voorsmaakje wil van beide vakken organiseert de Academie Deurne samen met CC Deurne op zaterdag 18 mei een workshop voor beide disciplines.

Al wie de fijne nuances en verschillen tussen beide vakken wil leren kennen is van harte welkom in Cinema Rix. De workshops worden in goede banen geleid door twee specialisten in het vak: Geert Beullens en Nele Goossens.


Geert Beullens is schrijver-performer en komiek. Hij studeerde Germaanse filologie en filosofie, publiceerde onder meer drie romans en een gestoord kookboek. Daarnaast maakt hij vrolijke theaterprogramma's en comedyshows voor grote en kleine kinderen, brouwt hij komische televisieprogramma's en maakt hij Antwerpen onveilig als BDW, de prettig gestoorde dubbelganger van burgemeester Bart De Wever.

Nele Goossens is vooral bekend uit Chris & Co, als Kelly, het lief van Snelle Eddy. Daarnaast speelde ze gastrollen in verschillende tv-series, waaronder Flikken. Naast televisie is Nele vooral actief in het theater. Ze speelde verschillende producties bij Het Toneelhuis en theater Froe Froe. Nele creëerde ook de producties Nele Solo en Poppemie. Reeds enkele jaren is ze in de zomermaanden te zien in Het Witte Paard te Blankenberge.


Praktisch

Extra

Wanneer? Zaterdag 18 mei 9u30 tot 12u30 en 14u00 tot 17u00
Wie? Iedereen vanaf 15 jaar met interesse voor het vak
Inschrijven op voorhand op info@academiedeurne.be
Meer informatie op www.academiedeurne.be of telefonisch via 03 324 70 71.