STILSTAAN, theaterwandeling

Immele Bosman

Immele Bosman studeerde vorig jaar af als regisseur/docent aan de toneelacademie van Maastricht en bewerkte als afstudeervoorstelling het kinderboek “Stilstaan“ van Willy Schuyesmans, één van haar lievelingsboeken sinds ze het op haar negende voor het eerst las. Ze ging aan de slag met amateurspelers waarvan sommigen nog nooit voor een publiek speelden.

Eva, een jong meisje sterft. Ze neemt je mee op een wandeling van ongeveer 50 minuten. Ze loopt tussen de doden en de levenden, geeft commentaar op familie en vriendinnen en gaat op zoek naar haar nieuwe plek in de wereld.

Als toeschouwer kom je terecht in een wereld tussen leven en dood, met geluid en stilte, woorden en beelden, wandelen en stilstaan.

Aansluitend is er van 11 tot 23 maart een audiotentoonstelling door Eline Vandenbroucke te beluisteren: een gesprek met vijf religies, over dood en afscheid nemen. Want elke religie heeft een andere antwoord op die laatste vraag. Of toch niet?

In het kader van deze voorstelling geeft rouwspecialist Manu Keirse een lezing over het omgaan met intens verdriet op 14 maart in bibliotheek Couwelaar.

Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • Bib Couwelaar
  • Te Couwelaarlei 120
  • 2100 Deurne

Extra

Voor de wandeling kan u reserveren via villavonkvzw@gmail.com (vermelden van datum, uur en naam).

gratis

Bekijk ook in cc

HELPEN IN ROUW EN VERDRIET

Lezing Manu Keirse

do 14 mrt 2019 - 20.00 uur

Ieder van ons wordt vroeg of laat geconfronteerd met het verlies van een naaste : een familie- of gezinslid, vriend of kennis.