Sprookjes enzo | Pietro Chiarenza 4 +

Passa il tempo

 UPDATE: we zien ons genoodzaakt de vuurshow Passa il Tiempo te annuleren. Omwille van de regen is het onmogelijk om de voorstelling voor te bereiden. Dat wil niet zeggen dat er niets te zien zal zijn vrijdagavond - de vuurmeesters verwelkomen jullie met een gigantisch vuur bij een gratis kom soep.


 

Vuurtheater voor iedereen vanaf 4 jaar..

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.

Diep in het bos drie deuren:
Achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden..

Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

Spel:Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Lou Chiarenza, Marco Migliavacca, Theia Cuppens & Pietro Chiarenza
Concept & scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza
Regie: Pietro Chiarenza
Muziek: Michele Moi
Kostuums: Margot De Group
In samenwerking met Theater op de Markt – Dommelhof, De Warande


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
locatie
  • Park groot schijn
  • Ruggeveldlaan 488
  • 2100 Deurne