The Jeroen Leenders Experience

Een live toegang tot het humorvolle brein van Jeroen in de foyer van Cinema Rix

Na het spelen van 3 solo shows is Jeroen begin 2014 gestart met The Jeroen Leenders Experience in Cafe The Joker in Antwerpen. Het doel was om elke maand een nieuw half uur à 45 minuten brengen. To push his limits. Een trap onder zijn kont om te creëren, zijn angsten los te laten en zijn maximaal potentieel durven op te zoeken. Het spreekt voor zich dat falen inherent was aan deze onderneming.

Niet altijd is het gehele optreden grappig in dit format. Het is net de bedoeling risico's te durven nemen en te mogen falen. Een gevaarlijke onderneming maar als het lukt ontstaat er een magische verrassing, voor zowel Jeroen als het publiek.. The Jeroen Leenders Experience zou je kunnen omschrijven als een live toegang tot de directe “stream of consciousness” binnen in het humorvolle brein van Jeroen.

Eind 2018 zal Leenders de stap zetten om meer veilige plaatsen te creëren, naast The Joker, om The Experience te kunnen voortzetten. Het opzoeken van nieuwe grenzen, het opzoeken van nieuw publiek. Verrassend en vernieuwend. De shows zijn nooit hetzelfde maar zijn unieke stijl zal je inpakken en betoveren zoals comedy dat nog nooit tevoren heeft gedaan.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Tickets: 10 euro
  • Kansentarief