CULTURENEUZEN

Ontmoeting en cultuur

Kom cultureneuzen op een van de vier ontmoetingsmomenten die de cultuurraad op verschillende Deurnse plekken organiseert. Zowel cultuurbelevers als cultuurmakers maar ook geïnteresseerde buurtbewoners kunnen elkaar in een informele sfeer leren kennen en wie weet nieuwe samenwerkingen op poten zetten.....

De cultuurraad van Deurne herdacht zichzelf een tweetal jaar geleden en groeide uit tot een dynamische en wisselende ploeg van vrijwilligers.

Deze kern organiseert jaarlijks een viertal open culturele ontmoetingsmomenten in de verschillende buurten van Deurne.

Hierbij krijgen artiesten, socio-culturele verenigingen, kunstorganisaties, dans- en muziekscholen maar ook cultuurliefhebbers en geïnteresseerde (buurt)bewoners de kans om met elkaar kennis te maken, nieuwe samenwerkingsverbanden op poten te zetten en om cultuurnieuwtjes uit te wisselen.

Ontmoetingen stimuleren en verdiepen blijft het voornaamste doel van deze momenten. Daarbij is de cultuurploeg steeds op zoek naar nieuw bloed en verse ideeën. Nog nooit naar een ontmoetingsmoment geweest?

Kom dan zeker eens kennis maken en proeven wat het district op vlak van cultuur te bieden heeft. Mogelijk heb jij een fris en inspirerend idee om cultureel Deurne nóg beter te maken.

Ben jij een cultureneus? Hou dan de facebookpagina ‘Cultuurraad van Deurne’ in het oog voor meer info.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra


03 338 46 03 of cultuurraad.deurne@stad.antwerpen.be