Deurne Wintert 2018

Cultuurfestival 7, 8, 9 december - Park groot schijn

UPDATE 7/12 - 16u

We zien ons helaas genoodzaakt de vuurshow Passa il Tiempo te annuleren. Omwille van de aanhoudende regen is het onmogelijk om de voorstelling deftig voor te bereiden.

Dat wil niet zeggen dat er niets te zien zal zijn in Park Groot Schijn vrijdagavond - de vuurmeesters trekken hun registers alsnog open en verwelkomen jullie graag met een gigantisch VUUR bij een gratis kom warme soep.

Voor nog meer hapjes kan je terecht bij onze foodtrucks, en aan onze (overdekte) bar kan je de innerlijke mens versterken met een lekker glaasje...

De rest van het programma later dit weekend gaat voorlopig door zoals gepland. 

Excuses vanwege het hele team achter Deurne Wintert!


 

Ons winterfestival kronkelt al meer dan 10 jaar als een lopend vuurtje door Deurne. Telkens slaan we onze tenten ergens anders op. Passeerden al de revue: Deurne noord, Boekenbergpark, districtshuis, Herentalsebaan, rode Kruis plein en tal van andere locaties. Dit jaar is Park groot schijn aan de beurt. De nieuwe sportterreinen werden al gedeeltelijk in gebruik genomen. Sinds kort is ook de nieuwe evenementenzone klaar voor gebruik. Daar steken we de vuren aan.

Op vrijdag 7 december geven we de aftrap. Vanaf 18 u gaat de bar open en staan er heerlijke foodtrucks voor je klaar. Buurthuis het pleintje en vrouwenvereniging Ihsane trakteren tussen 18 en 19 u op een gratis tas soep (zo lang de voorraad strekt). 

Op zaterdag trekken we dan vanaf 16 u alle registers open. Concerten, animatie, foodtrucks, een streekproductenmarkt, comedy, light my bike, een familievoorstelling, vuurlandschappen, een vuurshow, gratis schaatsen… tot 22 u valt er heel wat te beleven.

Zondag kan je dan in alle rust het park komen verkennen. Je kan de sportverenigingen komen bezoeken die voor de gelegenheid de deuren openstellen maar ook de jeugdverenigingen maken hun aanbod kenbaar. Tenslotte kan je ook inschrijven voor een geleide wandeling door het park.
Tot snel, tot Deurne Wintert!


Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • op locatie