Yevgueni - concert uitgesteld!!!

nav. het feest van de Vlaamse Gemeenschap

Beste muziekliefhebber

Of je nu van voetbal houdt of niet. De overwinning van onze nationale ploeg beroert veel harten. Wanneer ze op vrijdag 6 juli de kwartfinale spelen zal dat niet anders zijn. We hebben daarom in overleg met Yevgueni beslist om hun concert in het OLT af te gelasten.

We willen ons verontschuldigen bij iedereen die de voetbalgekte liever aan zich voorbij laat gaan. Een concert daarentegen met maar een handvol publiek is voor de band noch voor de bezoeker echt plezierig.

Yevgueni zal daarom volgende zomer spelen ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag.

De deur van het OLT Rivierenhof zal dus voor één keer op vrijdagavond gesloten blijven.

We verwelkomen je graag op de volgende concerten.

Het OLT team, district en cc Deurne en Yevgueni

 

 

 

In oktober 2017 kwam Yevgueni met een nieuw album: “Tijd is alles”, de titel van het album, lijkt een eenvoudige vaststelling.Maar wel één die ons steeds vaker bezig houdt. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort. Tijd om – eindelijk - vader te worden op je veertigste bijvoorbeeld. De tijd om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. Terwijl het meer dan ooit hoog tijd wordt voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. En meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het  verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken...

Een veelheid aan thema’s, grote vragen, dilemma’s en grote emoties die het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-album tot dusver oplevert.

Live is Yevgueni volgens kenners bij elk album straffer geworden. Een traditie die zonder twijfel wordt voorgezet. Bovendien vormt deze tour ook de releasetour. Dat betekent een band die snakt naar het podium, een blij weerzien met het publiek, en frisse versies van nieuwe songs, vers van de pers. Voeg daarbij een aantal klassiekers en vergeten parels en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid.

Tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst!

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, de Arenbergschouwburg en Provincie Antwerpen


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis - kom op tijd want vol is vol!