Een intrigerende reis door het universum van Miles Davis voor iedereen vanaf 6 jaar.

Tijdens Mile(s)tones nemen een slagwerker, een pianist en trompettist je mee naar de fascinerende wereld van de legendarische Amerikaanse jazz componist en trompettist Miles Davis. Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is het vertrekpunt van de voorstelling. Steeds wisselen de ruimtes. Het ene moment bevind je je in de bruisende creativiteit van een opnamestudio, het andere moment sta je mee op het podium en ben je één van de muzikanten, dan weer creëer je live muziek bij een film of sta je in het schildersatelier van de gevierde muzikant.

In Mile(s)tones beleef je vooral de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis, met leden van het Gentse Jazz ensemble De Beren Gieren Fulco Ottervanger en Simon Segers, en trompettist Bert Bernaerts als ideale gidsen.

Mile(s)tones is een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met De Beren vzw, Centro Cultural de Belém, Kunstencentrum De Werf, Kunstencentrum Rataplan en Jeugd & Muziek Vlaanderen.

Muziek: Miles Davis
Regie & decor: Wouter Van Looy
Trompet & bas: Bert Bernaerts
Toetsen: Fulco Ottervanger
Drums: Simon Segers
Techniek: Pieter Nys
Video: Johan Cosijns
Kostuums: Evelyn Demaertelaere
Decor: Luc Cools


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro