Ninnananna is een uniek klassiek slaapconcert voor baby's (0-24 maanden) en hun ouders én voor iedereen met behoefte aan rust.

Verdwaal met je baby weg in een heerlijk klankuniversum. Samen dromen bij Feldman, soezen met Satie en ontwaken met Bach. Het kan en het mag! Zoek een knus plekje uit en geef je over aan de muziek en … misschien ook wel aan de slaap

Deze voorstelling dompelt je onder in een wereld van rustige klanken en stille muziek. Het zachte stemgeluid van Britt Truyts, de spaarzame noten van pianist Guy Vandromme samengebracht en ver(her)werkt door Adriaan Severins, brengen je op de rand van droom en slaap. Zo ontvouwt zich tussen stilstand en verstrijken een klankuniversum waarin het heerlijk ronddwalen is. Wegdommelen in de dromerige klanken, al na vijf minuten in een diepe slaap liggen ronken of met iedere voelspriet genieten en alles wakker meemaken? Dat laten wij aan jou over. Wij voorzien een omgeving van rust en steeds stiller wordend geluid, dromerige beelden, … zodat je ongestoord kan profiteren van dit moment zonder verplichtingen.

Reserveer tijdig je slaapkussen!