Nesten (5+) Studio Flux @ DAKKAN

VOLZET

Tijdens de tweede editie van DAKkan openen meer dan 40 Antwerpse daken hun deuren. Op vrijdag is er een kennisdag voor professionelen. Op zaterdag buiten de Leien en op zondag in de binnenstad, kan iedereen komen genieten van kunst, cultuur, sport en ontspanning op het hoogste niveau.

Bouw je eigen nest op het dak van Werkhuizen MIN...

Maalt er ook wel eens iets in uw hoofd en voelt u het kriebelen om samen ideeën op te graven? Vliegende Fluxies bezoeken u in uw eigenste nest(je) en stellen uw geest op scherp. Tesamen strijkt u elkanders filosofische snorharen glad!  Zet u erbij, krab eens achter uw oren en laat u onderdompelen in een tactiele en unieke ervaring voor jong en oud(er) …

De deelnemers melden zich aan bij de bureaucratische Admiflux aan het loket van het postkantoor. Daar krijgen zij een bijzonder postpakket in handen. Artiflux, met haar hoofd in de wolken, neemt hen al fluitend mee naar hun eigenste nest. Samen met Yogiflux maken deelnemers er hun hoofd en lijf leeg.
Na een welgekomen nestelmoment maken deelnemers hun postpakket open. Zij bouwen, met steun van Artiflux, een eigenste mini- nestje voor een, tot dan nog steeds, ongeboren vogel.

Niet veel later wordt er een nieuwe bijzondere vogel geboren. Een vogel met een missie. Een vogel die de wereld zal verbeteren, die voor schoonheid, poëzie, weldaad en snoep kan zorgen. Filoflux helpt deelnemers de missie van de bijzondere vogel te bepalen. Waarna de vogel vanuit zijn mini-nest de wereld kan invliegen. Klaar om zijn missie te volbrengen.

Het nest wordt nadien door de deelnemers gerecupereerd en klaargemaakt voor hergebruik. Want zo gaat dat in de dierenwereld. Oude nesten zijn de basis voor nesten van ongeboren vogels. En dat is de cirkel van het leven.

Concept en uitvoering: Lotte Heijtenis, Larissa Segers, Lore Suls en Liesbet De Pooter

 

Na de workshop kan je bij de kapsters van Theater Savooi een nieuw kapsel aanmeten! Een nest in je haar? Of een extra hoog kapsel? Savooi zorgt in elk geval voor kapsels om U tegen te zeggen!

 

PRAKTISCH

Tickets 15 EURO per bubbel
              VT, 6 EURO per bubbel

Locatie: Werkhuizen MIN, Van Cortbeemdelei 382, 2100 Deurne (bereikbaar via trap)
Vanaf 5 jaar

Reserveren per bubbel van minimum 2 en maximum 5 personen, één ticket per bubbel
Vergeet je mondmasker niet
Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • op locatie

Extra

Tickets 15 EURO per bubbel
              VT, 6 EURO per bubbel

Locatie: Werkhuizen MIN, Van Cortbeemdelei 382, 2100 Deurne (bereikbaar via trap)
Vanaf 5 jaar

Reserveren per bubbel van minimum 2 en maximum 5 personen, één ticket per bubbel
Vergeet je mondmasker niet