Nathalie Meskens - Meskens in Motown

Dat Nathalie Meskens veelzijdig is, mag je gerust een understatement noemen want bovenop acteren (in o.a. ‘Tegen De Sterren Op’ en met een hoofdrol in de film ‘Pippa’) en presenteren (‘Beste kijkers’ en ‘Little big shots’ op VTM), kan Nathalie ook nog eens zingen. Dat bewees ze o.a. in het programma ‘Tegen De Sterren Op’, waarin ze 100 jaar muziekgeschiedenis aan elkaar zong alsof het niets was.

Met ‘Meskens in Motown’ brengt Nathalie een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren ’60 en ’70 albums uitbracht voor supersterren als Marvin Gaye, Diana Ross en The Supremes. Samen met haar achtkoppige band brengt ze een entertainende show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert!

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt je op haar vrolijke en aanstekelijke manier mee in een show waardoor je zelf zingend en swingend terug naar huis gaat.

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, de Arenbergschouwburg en Provincie Antwerpen


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis - kom op tijd want vol is vol!