Namiddag

Casco Phil

Dancing on the Sun

vr 18 aug 2017 - 14.00 uur

Met dit concert ‘Dancing on the Sun’ maakt Casco Phil een sprankelende reis doorheen Europa. Het thema dansen staat centraal. Een muzikale ode aan het optimisme, de gelukzaligheid en de roes van de dans. Kurt van Eeghem gidst het publiek tussen de waaier van mooie, toegankelijke muziek.

Toon, Liedjesman

Maurice Hermans

zo 15 okt 2017 - 14.00 uur

Een luchtig, eigentijds en vrolijk programma met liedjes, poëzie en verhalen van Nederlands Grootste theaterpersoonlijkheid, Toon Hermans. Een middag met blije herinneringen, anekdotes, en veel bekende en onbekende Toonliedjes. Een middag om nooit te vergeten…

Een monoloog door Gène Bervoets over het leven van Phil Bosmans

Verbeter De Wereld

za 21 okt 2017 - 14.00 uur

vijf jaar is het geleden dat Phil Bosmans op net geen negentigjarige leeftijd overleed. Veel van de spreuken en aansporingen die hij als uitgesproken charismatische frontman van de Bond Zonder Naam uit zijn mouw wist te schudden, klinken desalniettemin nog altijd bekend in de oren

Een zoen van toen

Stokman & Vos / WALPURGIS

do 9 nov 2017 - 14.00 uur

Met hun Golden Oldiesprogramma Een Zoen Van Toen hebben Astrid Stockman en Liesbeth Devos een glasheldere missie: het publiek verblijden met pareltjes uit ons muzikaal erfgoed. Het allercharmante sopranenduo Stokman & Vos duikt in de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire.

La Petite Vadrouille, vrolijke Fransen

Michel Follet

do 30 nov 2017 - 14.00 uur

De Franse cinema was in de jaren 60 en 70 immens populair in Vlaanderen. Vooral de films van Louis de Funes verpulverden de boxoffice records. Michel Follet is fan van het eerste uur en frist unieke filmfragmenten, melodietjes en anekdotes op uit bekende en minder bekende Franse films.

The London Quartet

Full English Brexit (try-out)

do 11 jan 2018 - 14.00 uur

The London Quartet werkt volop aan een nieuwe voorstelling die de voorlopige titel “Full English BREXIT” meekrijgt. Beleef nu al een try out van de voorstelling waarin ze aan de hand van oude en nieuwe songs de gevolgen van de Brexit onderzoeken voor het VK en Europa.

Slagerij Vanderstukken

Roel Vanderstukken

zo 28 jan 2018 - 14.00 uur

Neem 100 gram ‘smartlappen’, vier sneetjes ‘levensliedjes’ en twee stuks van het betere Nederlandstalige lied. Dit alles voor u met liefde bereid door Roel Vanderstukken. Welkom bij SLAGERIJ VANDERSTUKKEN !

Karen Vermeiren & Strings

Karen Vermeiren en het Belcanto Strijkkwartet olv Hans Van Kerckhoven

do 8 feb 2018 - 14.00 uur

Karen Vermeiren (sopraan) en Hans Van Kerckhoven (viool) stelden een potpourri samen van de mooiste en bekendste melodieën uit het klassieke repertoire. Een prachtig concert waar vocaal meesterschap en instrumentale virtuositeit elkaar aanvullen en afwisselen.

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari en Ben Crabbé

do 8 mrt 2018 - 14.00 uur

Al ruim 35 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé stelden een top band samen om John Lennon te eren in Image No Lennon.
uitverkocht

TOOTS, tribute to Toots Thielemans

North-Side Bigband en Ben Vanderweyden

zo 25 mrt 2018 - 14.00 uur

Met ‘Toots, tribute to Toots Thielemans’ brengt de North-Side Bigband hulde aan Toots Thielemans. Ze worden bijgestaan door Ben Vanderweyden, een fantastische mondharmonicaspeler. Met je ogen gesloten zou je denken dat het echt Toots is die je hoort…

Bar Americana

do 17 mei 2018 - 14.00 uur

Ga op in de nostalgische sfeer van de jaren vijftig met nummers als Viva Las Vegas, The Green Green Grass of Home, Bad Leroy Brown, Everybody Loves Somebody… en ga mee met Bar Americana voor een trip down memory lane.