Namiddag

Klassiek in het park

Casco Phil

vr 23 aug 2019 - 14.00 uur

Met onder andere Mozart, Puccini en Verdi bezorgt CASCO Phil je een onvergetelijke zomeravond. Laat je betoveren door de meest gekende aria’s en intermezzi uit de bekendste opera’s van deze muzikale grootmeesters. De solisten van dienst zijn sopraan Hanne Roos en bariton Alberto Martinez.

Along Comes Mary

vr 30 aug 2019 - 14.00 uur

Gewapend met een strakke band gooit Mary alles in de strijd om u bij uw kraag te vatten. Hits uit de jaren 40, 50 en 60 worden nieuw leven ingeblazen maar evengoed wordt u meegesleept naar de rokerige nachtclubs van de jaren 20. Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock-’n-roll en gospel?

From Hollywood à Paris

Lieven Debrauwer

do 26 sep 2019 - 14.00 uur

Lieven Debrauwer is naast regisseur van de veelvuldig bekroonde films Pauline en Paulette en Confituur ook een uitstekend entertainer met een voorliefde voor cabaret en musical. Niet verwonderlijk dat hij op een enthousiaste manier een lezing brengt over zijn favoriete Golden age.

DELLA BOSIERS, CLARA CLEYMANS, RIET MUYLAERT

Van alle tijden

zo 13 okt 2019 - 14.00 uur

Della Bosiers staat al meer dan 40 jaar op de planken. De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was lange tijd zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen.

The Million Dollar Sunrise

do 17 okt 2019 - 14.00 uur

Een uiterst stijlvolle live radio show, recht uit 1956. Het ontstaan van de prille rock and roll. Alles klopt: de historisch juiste instrumenten en de kostuums. Een echt jaren ‘50 spektakel in zijn puurste vorm, met uitsluitend gekende nummers van Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Elvis Presley enz...
uitverkocht

Soloists

Casco Phil

do 19 dec 2019 - 14.00 uur

Elk orkest heeft als solide basis een strijkkwartet nodig. Zo was het al in de tijd van Haydn, en zo is het ook nog vandaag. Het strijkkwartet van CASCO Phil bestaat uit een concertmeester, tweede concertmeester, aanvoerder alt en aanvoerder cello en leidt intussen een eigen leven.

Van Corsari tot Appermont

Jackobond en Bastien

do 13 feb 2020 - 14.00 uur

Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek beleef je terug de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd komen aan bod.

Les Salons des Refusés

Casco Phil

do 19 mrt 2020 - 14.00 uur

Een adembenemend en super interessant concept voor wie van impressionisme houdt en een beetje geïnteresseerd is in geschiedenis. Wandelende encyclopedie Kurt Van Eeghem loodst het publiek doorheen dit inspirerende en fascinerende programma.

Door de Overlevenden

Astrid Nijgh, Lennaert Maes & Stoomboot

do 23 apr 2020 - 14.00 uur

Dit is de opvolger van de succesvolle tournee Nijghse vrouwen. Deze keer brengt de Nederlandse coryfee met enkele jongere heren een ode aan overleden zangers uit Vlaanderen en Nederland, van Ramses Shaffy tot Bram Vermeulen, van Zjef Vanuytsel tot Luc De Vos, van Louis Neefs tot Yasmine.
uitverkocht

Ladies of the seventies

do 7 mei 2020 - 14.00 uur

Na meer dan 100 optredens met Ladies of the Fifties en Ladies of the Sixties staan deze topzangeressen opnieuw op het podium met hun 6-koppige live-band. In deze swingende en nostalgische show geniet je van de grootste hits van de bekendste jaren zeventig zangeressen.
uitverkocht