Namiddag

Klassiek in het Park met Casco Phil

THE SOUND OF THE SUMMER: DE VIER ELEMENTEN

vr 17 aug 2018 - 14.00 uur

Zoals elk jaar is CASCO Phil te horen tijdens een concertreeks. Deze zomer kozen we als thema de 4 elementen: Water, Aarde, Lucht en Vuur.Grieg, Mendelssohn, De Falla, Dvorak,… alle werken zijn op één of andere manier gelinkt aan de 4 Elementen.

Liliane Intiem

Liliane Saint-Pierre

do 27 sep 2018 - 14.00 uur

Intiem luisterconcert met Liliane Saint-Pierre zoals je haar nog nooit hoorde: zuivere piano en gitaarklanken versmelten met de zwoele kleur van een unieke stem en warme passionele artiest. Liliane is een echt theaterdier en bovenal een grote concertdame
uitverkocht

DAKKAN

ontdek Antwerpen op ongekende hoogte

za 29 sep 2018 tot zo 30 sep 2018

Het dak is niet langer enkel het bovenste stuk van een gebouw. Het dak is niet langer enkel de speeltuin van meeuwen en katten. In Antwerpen kan je tijdens het laatste weekend van september genieten van de kracht en de mogelijkheden die daken bieden. Meer openbare ruimte, meer plek voor kunst, ...

Gène Bervoets & Fidelio Kwartet

Boules De Berlin

za 13 okt 2018 - 14.00 uur

Gène Bervoets is veel meer dan de talloze personages die hij gedurende zijn imposante carrière als acteur gestalte heeft gegeven. Belangrijker is dat al deze rollen hem een rijkdom aan inzichten hebben geschonken, een breed palet aan teksten, beelden, sferen en herinneringen.

Ritz en Route

special guest Johny Voners

do 25 okt 2018 - 14.00 uur

Vier doorwinterde muzikanten maken een muzikale reis doorheen het Franse chanson met bekende en minder bekende liedjes. Stuk voor stuk pareltjes uit het repertoire van onder andere Yves Montand, Sacha Distel, Serge Gainsbourg, Jacques Brel, Edith Piaf, Julien Clerc, en vele anderen.
uitverkocht

Annie MG

Anne De Winne, Jan Van Looy & Peter Verhaegen

do 15 nov 2018 - 14.00 uur

Annie MG Schmidt hield vele generaties in de ban vanaf de vijftiger jaren met haar radiohoorspelen, kinderversjes en -boeken, televisieseries, musicals en pittige kabaretliedjes. Een prikkelende nostalgische reis waar je naast veel bekend werk ook enkele vergeten parels kan ontdekken.
uitverkocht

Lights! Camera! Action!

Jan Verheyen

do 17 jan 2019 - 14.00 uur

100 jaar film in 100 minuten... Een voorstelling van de flamboyante filmregisseur en filmfanaat Jan Verheyen. Aan de hand van de allerbekendste filmquotes loodst film know it all en regisseur Jan Verheyen je doorheen Hollywood en aanverwanten.
uitverkocht

Vergeet mij niet

Fakkeltheater vzw

zo 3 feb 2019 - 14.00 uur

Een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt. In de zoektocht van Stan naar zijn grootvader van vroeger, blijkt humor het beste bindmiddel tussen deze twee generaties. Met Carry Goossens in een glansrol!

Ladies of the sixties

do 14 mrt 2019 - 14.00 uur

Elke muziekliefhebber is het er over eens: De Sixties was het meest opwindende decennium van de 20ste eeuw. De liedjes uit dit gouden tijdperk brachten méér dan alleen wat verstrooiing. De invloeden van de Afro-Amerikaanse artiesten in de populaire muziekindustrie heeft het genre voorgoed veranderd.
uitverkocht

Ode an die Freunde

Funny Freunde

do 4 apr 2019 - 14.00 uur

Het spiksplinternieuwe spetterende derde programma van Ode an die Freunde. Weg uit hun klassieke comfortzone struinen ze langs musical, operette, opera, pop en jazzy standards.
uitverkocht

Last but not Least, a tribute to James Last

JL Band

zo 28 apr 2019 - 14.00 uur

LAST BUT NOT LEAST is volop genieten van de onnavolgbare muziek van de gentleman of music en legendarische James Last. Met ‘goesting en verve’ gebracht door de voortreffelijke JL Band o.l.v. Jos Loffens... of hoe handig identieke initialen al niet kunnen zijn.

De Lassies

Sam Verhoeven en Jelle cleymans

do 16 mei 2019 - 14.00 uur

Sam Verhoeven en Jelle Cleymans zijn al jaren vrienden. Ze weten dus van elkaar dat ze een zwak hebben voor Nederlandstalige liedjes: vooral voor diegene die een beetje vergeten zijn. Louis Neefs, Toon Hermans, La Esterella, Willy Alberti, Jo Leemans en zo vele anderen passeren de revue.
uitverkocht