Namiddag

La Petite Vadrouille, vrolijke Fransen

Michel Follet

do 30 nov 2017 - 14.00 uur

De Franse cinema was in de jaren 60 en 70 immens populair in Vlaanderen. Vooral de films van Louis de Funes verpulverden de boxoffice records. Michel Follet is fan van het eerste uur en frist unieke filmfragmenten, melodietjes en anekdotes op uit bekende en minder bekende Franse films.

JackoBond zingt Marva

Rode rozen in de sneeuw

vr 8 dec 2017 - 15.00 uur

JackoBond brengt een ode aan Marva. Daarbij roept zangeres Riet Muylaert allerlei mooie herinneringen op: “Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou… Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Marva deed haar dromen. Marva maakte haar gelukkig. En mij nu ook.”

The London Quartet

Full English Brexit (try-out)

do 11 jan 2018 - 14.00 uur

The London Quartet werkt volop aan een nieuwe voorstelling die de voorlopige titel “Full English BREXIT” meekrijgt. Beleef nu al een try out van de voorstelling waarin ze aan de hand van oude en nieuwe songs de gevolgen van de Brexit onderzoeken voor het VK en Europa.

Slagerij Vanderstukken

GEANNULEERD

zo 28 jan 2018 - 14.00 uur

De voorstelling Slagerij Vanderstukken werd jammer genoeg geannuleerd. Roel Vanderstukken heeft recent een hartoperatie ondergaan en moet noodgedwongen alle optredens tot en met maart annuleren. We wensen Roel een spoedig herstel.
afgelast

Karen Vermeiren & Strings

Karen Vermeiren en het Belcanto Strijkkwartet olv Hans Van Kerckhoven

do 8 feb 2018 - 14.00 uur

Karen Vermeiren (sopraan) en Hans Van Kerckhoven (viool) stelden een potpourri samen van de mooiste en bekendste melodieën uit het klassieke repertoire. Een prachtig concert waar vocaal meesterschap en instrumentale virtuositeit elkaar aanvullen en afwisselen.
uitverkocht

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari en Ben Crabbé

do 8 mrt 2018 - 14.00 uur

Al ruim 35 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé stelden een top band samen om John Lennon te eren in Image No Lennon.
uitverkocht

TOOTS, tribute to Toots Thielemans

North-Side Bigband en Ben Vanderweyden

zo 25 mrt 2018 - 14.00 uur

Met ‘Toots, tribute to Toots Thielemans’ brengt de North-Side Bigband hulde aan Toots Thielemans. Ze worden bijgestaan door Ben Vanderweyden, een fantastische mondharmonicaspeler. Met je ogen gesloten zou je denken dat het echt Toots is die je hoort…

Bar Americana

do 17 mei 2018 - 14.00 uur

Ga op in de nostalgische sfeer van de jaren vijftig met nummers als Viva Las Vegas, The Green Green Grass of Home, Bad Leroy Brown, Everybody Loves Somebody… en ga mee met Bar Americana voor een trip down memory lane.