Belevingsconcerten voor een grotere en/of nieuwe doelgroep die van een muzikale, subtiele en zintuiglijke ervaring willen proeven, gecreëerd door de sfeer van kaarslicht en geuren. ’Anders’ en op een bijzondere locatie genieten van enkele van de beroemdste werken uit de klassieke muziek. Een héle avond lang.

Closer met Keiko Shichijo
Closer is geboren gedurende de coronacrisis. Het 20' pianorecital omvat klassieke en hedendaagse solowerken die meditatief en ontspannend zijn. Een unieke totaalbeleving vol klank en geur!

Hydsan met Les Âmes Perdues
Les Âmes Perdues waden door de nacht met eigenzinnige interpretaties van berceuses en wiegewalsjes. Een klankbad van oorwurmen, regen op een dak van golvende platen en duistere laatavonduitzendingen; verdwaalde woorden op een bed van synthesizerwolken. Laat je wiegen in Morpheus’ armen: sluimeren, stuiptrekken, dommelen, dompelen,... 

Plucked Bach met Alon Sariel
Eén van de meest gewaardeerde mandolinespelers ter wereld én specialist in tokkelinstrumenten brengt solowerk van Bach geborduurd rond Partita's en Fuga's waarvan
de afzonderlijke delen en ander werk het 'canvas' van dit programma zijn. Naast mandoline is Sariel haast even virtuoos op de luit, oud en barokgitaar.
Het project Plucked Bach kreeg vorm in een prachtige reeks arrangementen van solostukken van de roemrijke Duitse componist, al dan niet in combinatie met werk van één of twee andere componisten, waarin de ‘Opus Klassik’-winnaar eveneens zijn eigen geplukte wereld laat zien.

Meer info en het volledige programma volgen later.

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • Tickets: 24 euro
locatie
  • op locatie

Extra

Drie belevingsconcerten op één avond tussen 21 uur & 00 uur.