Over cc Deurne > De missie van cc Deurne

cc Deurne heeft de gezelligste living

In cc Deurne kom je niet alleen om te aanschouwen. Je bent er ook elke dag welkom om buurtbewoners te ontmoeten, je favoriete krant of tijdschrift te lezen en een gratis kop koffie of thee te drinken. Want waarom enkel mensen uitnodigen in je theaterzaal als je een foyer hebt zoals die van cc Deurne?

In deze gezelligste living van Deurne ontmoeten buurtbewoners elkaar, smeden ze plannen om eens iets anders in en met het cc Deurne te doen, komen jonge creatievelingen werken en in maart eten we allemaal samen taart. Zin gekregen? De living is open van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 16 uur.

Deurne wintert al tien jaar

Het reizend winterfestival van cc Deurne is intussen een vast en onmisbaar begrip. Het is een stuk van de winter en van Deurne. Elk jaar strijkt het verwarmend, verrassend, vaak spectaculair én gratis festival neer op een andere plek in Deurne.

Je geniet er van één groot vuurfeest, verrassende acts met vuur, feeërieke verlichting, vuurkorven, heerlijke, warme dranken, lekkere hapjes, fijne voorstellingen en bakken gezelligheid. Hier komt Deurne samen en wordt de winter wat warmer.

En zo ontdek je ook verborgen plekken die meer dan de moeite waard zijn. Alleen wist je dat nog niet.

Grote namen op gratis vrijdagconcerten in Openluchttheater

Het openluchttheater in het Rivierenhof van Deurne is zonder twijfel de schoonste concertplek in openlucht. En elke vrijdag tijdens de zomermaanden ligt ze gratis aan je voeten.

Dan strikt en boekt cc Deurne de beste namen voor een reeks gratis voorstellingen. Steevast kwaliteit van de hoogste plank en met genoeg variatie voor elke smaak en leeftijd.

Niemand minder dan Les Truttes, Laura Thesoro, Ian Thomas, De KetnetBand, Nathalie Meskens, The Magical Flying Thunderbirds, Discobaar A Moeder, Winterland '76 en vele andere artiesten deden er al menig toeschouwer uit de bol gaan. Tegelijk geven deze gratis vrijdagconcerten ook nieuwe kansen aan lokaal opkomend talent. De lijst van gratis topvoorstellingen is intussen eindeloos en altijd de moeite waard.