Matinee

De Keavers - GEANNULEERD

Pleegden the Beatles plagiaat?

do 2 jun 2022 - 14.00 uur

GEANNULEERD... het concert van De Keavers kan jammer genoeg niet doorgaan. We voorzien een vervangprogramma: DE VLAAMSE JUKE BOX - van Louis Neefs tot Clouseau
afgelast

De Vlaamse Juke Box

Van Louis Neefs tot Clouseau

do 2 jun 2022 - 14.00 uur

We maakten een selectie van wat wij de Toppers van de Vlaamse Muziek noemen. Van de overbekende Will Tura en Bart Peeters tot de obscure protestliedjes uit de jaren 70. En weet u wat nog beter is? U bepaalt zelf mee het programma. Niet wij, maar U kiest wat wij spelen.

WE HEBBEN IETS TE VERKLAPPEN!

zo 5 jun 2022 - 14.00 uur

We verklappen onze nieuwe naam! En dat doen we samen met Dimitri Leue, LAP vzw, Esohe Weyden, Gezusters Hirngespinst, Vitalski, Knuffeldief van Saloua El Moussaoui, leerlingen van de Spectrumschool, Piet van Dycke en nog veel meer KLEPPERS of KLAPPERS of in elk geval TOPPERS!

Johan Verminnen

vr 8 jul 2022 - 14.00 uur

We nodigen de 70-jarige Johan Verminnen uit op ons podium. Voor enthousiaste genieters in openlucht, verwacht je aan chanson, jazz, musette, latino: deze man is van alle markten thuis en verrijkt zijn muziek met alle mogelijke invloeden. Sfeer, gedrevenheid en emotie: dat is Johan Verminnen.

Hommage à Brel

Filip Jordens, Ensemble Martenot & Koperkwintet Brassery

vr 22 jul 2022 - 14.00 uur

Jacques Brel was ongetwijfeld één van onze grootste Belgische artiesten ooit. Brel groeide in de jaren 60 uit tot een echte wereldvedette. In Hommage à Brel brengen Filip Jordens en zijn formidabele muzikanten een meesterlijke ode aan de Belgische grootmeester van het Franse Chanson.

FRANKLIN.

Ode To Aretha

vr 5 aug 2022 - 14.00 uur

FRANKLIN. viert de memorabele Queen of Soul. Openhartig, vurig en groovy as heaven staat FRANKLIN. gretig klaar om Aretha's ongebreidelde magie naar uw theater of festival door te sluizen!

Caals zingt Hazes

vr 12 aug 2022 - 14.00 uur

Wie André Hazes zegt, zegt Levenslied. Het repertoire van Hazes lacht en weent en brult. Zalft en ontroert.. Hazes is een fenomeen. Een brok echte levensdrift. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan ... Luc Caals!

North Side Big Band

Best of Burt Bacharach

vr 19 aug 2022 - 14.00 uur

De North Side Big Band, Dunja Mees en Swa Vandebroek bezorgen je een spetterende muzikale middag. Ze brengen de mooiste songs van het wereldbekende duo Burt Bacharach & Hal David. Daarnaast maken ze een fijne selectie van instrumentale bigband songs met alle solisten van de band in de hoofdrol.