Liliane Saint-Pierre

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

Liliane Saint-Pierre is zondermeer La Grande Dame van het Vlaamse chanson, actief als ‘recording artist’ sinds de prille jaren 60 van de vorige eeuw, met 20 albums en meer dan 90 singles op de teller, opgenomen in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Talrijke hits en honderdduizenden platen verkocht. Eén van de weinige Vlaamse artiesten die het ook ver schopte buiten de landsgrenzen. Haar carrière spreekt dan ook tot de verbeelding: als jong meisje tijdens de golden sixties doorheen Europa touren en Roy Orbison, Jimi Hendrix of The Bee Gees tegen het lijf lopen, spelen in de van The Beatles bekende Star Club in Hamburg, in Parijs tekenen voor Flèche, het platenlabel van de grote Claude François die wild van haar was. Musicals, TV shows, songfestival avonturen… en nog veel meer.

‘KARMA’, haar eerste album in 6 jaar - verschenen in volle corona-lockdown - is zondermeer een artistiek hoogtepunt in haar lange carrière. Producer, arrangeur en musical director Andries Boone (Guido Belcanto, Lenny & De Wespen, MANdolinMAN) zocht voor elk van de 18 songs de juiste top-muzikanten bij elkaar. Het sterke songmateriaal werd speciaal voor Liliane geschreven door o.m. Wannes Capelle, Guy Swinnen, Gert Bettens, Udo, Philippe Robrecht, Rick de Leeuw, Sabine Tiels… en Guido Belcanto ging graag in op de uitnodiging om samen met haar te duetteren.

Rijke en avontuurlijke arrangementen met oriëntaalse invloeden worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre maar toch net anders.

Een gelauwerde artieste met achter haar een top live-band! Ze zingt over liefde, hoop, pijn en verlangen - en dat met een stem die met de tijd enkel maar beter en indringender wordt. 

Liliane Saint-Pierre
Bert Huysentruyt: drum
Mathias Moors: bas
Niels Verheest: toetsen
Geert Hellings: gitaar
Andries Boone: mandoline, tenorgitaar, viool

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

13 uur: deuren open
14 uur: aanvang concert

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt