Salut la copine

Lien Van De Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen

De titel “Salut La Copine” verraadt het al: een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten maar dan wel à la Française! Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen vonden mekaar in de succesvolle productie “gedeelde smart: Smartliederen en Levenslappen” waar ze de meest interessante en onontgonnen gebieden van het Nederlandstalige levenslied met veel plezier hebben onderzocht en afgetast.

Op de vraag van Lien om het nu ook eens “op zijn Frans“ te doen werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons! 
Het chanson èn het Franstalige lied in al haar facetten door een onuitgegeven trio. En analoog met het Smartliederen-programma verlaten ze de reeds herhaaldelijk doorploegde paden om ongekende of lang vergeten parels op te delven uit de wereldwijde (soms verrassende) Franstalige liedcultuur. 

Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich meteen ook de de Franse r eigen maakte. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt meer instrumenten dan je kan vasthouden. En bovenal ce sont des copains d’abord!

Met:
Lien Van de Kelder: zang
Jan De Smet & Wouter Berlaen: zang & een rits instrumenten

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Tickets: 8 euro
  • Kansentarief

Extra

Reserveer per bubbel
Vergeet je mondmasker niet
De bar is enkel open na de voorstelling

Lees zeker onze aangepaste info voor de laatste coronaregels op www.ccdeurne.be/corona