Kunstroute - Rozenfeest - Dagje Deurne

Kunst- en crealiefhebbers kunnen dit weekend naar gewoonte hun hart ophalen in het Rivierenhof. Het Rozenfeest zorgt voor meters bloemen- en plantenplezier terwijl de kraampjes van de Kunstroute uitpuilen van handgemaakte creaties en kunstwerkjes. De ideale kuierzondag.

Op het danspodium tonen de Deurnse verenigingen het beste van zichzelf. In de rozentuin zorgt het Trio Perdu dan weer voor voortreffelijk luisterplezier. Naast de verhalen in het Sprookjeshuis, vormt het feeërieke Rivierenhof ook het ideale decors voor de theatervoorstelling Grieg in’t Groen (8+) en het verteltheater van Zus&Zo (6+).

Loop zeker ook langs de infostand (aan de vijver) en adem alvast de vakantiesfeer in. Je vindt er uitgebreide fietsbrochures, het kersverse programma van Cultuurcentrum Deurne, het zomeraanbod van het district en andere nuttige informatie die Deurne toeristisch op de kaart zet.
Kortom, geniet mee van een Dagje Deurne en laat je al verrassen door de schatten die het district te bieden heeft.


Praktisch

genre
locatie
  • Provinciaal Groendomein Rivierenhof
  • Rivierenhof z/n
  • 2100 Deurne

Extra

van 10 tot 18 uur

gratis

tickets voor Grieg in't Groen kosten 6 EURO

Bekijk ook in cc

Grieg in't Groen (8+) première

zo 11 jun 2017

Een voorstelling vol verklaringen. Over de natuur en de wereld, over geloven in iets hoger of in elkaar, over het hoge Noorden en zijn prachtige muziek. Voor iedereen vanaf 8 jaar die houdt van de geur van bomen.