Kunstroute / Rozenfeest

Picknicken met rozen en kunst

Kunst- en crealiefhebbers kunnen op 10 juni hun hart ophalen in het Rivierenhof. Het Rozenfeest zorgt voor meters bloemen- en plantenplezier terwijl de kraampjes van de Kunstroute uitpuilen van handgemaakte creaties en kunstwerkjes. Daarnaast kan u picknicken en genieten van het culturele aanbod.

Rozenfeest
Kom op 10 juni genieten van rozengeur en zonneschijn in de prachtige rozentuin van het Rivierenhof. Onder de prachtige beuken van de Parkweg kan u rozen kopen, advies vragen aan kenners en rozenverhalen beluisteren. Heel de dag klinkt er klassieke muziek in de rozentuin.

Kunstroute
Verschillende kunstenaars en hobbyisten uit Deurne stellen op 10 juni hun creaties aan u voor op de Parkweg in het Rivierenhof.

Picknick
Neem uw knapzak mee en plant u vanaf 12 uur neer op het grote picknickkleed van ‘Du pain, du vin et madame’ terwijl u geniet van smakelijke vertellingen voor het hele gezin. Of neem deel aan de workshop ‘vlechten met wilgentakken’.

Quiz
Wie deelneemt aan de quiz over de geschiedenis van Deurne, maakt kans op een cadeautje. Dit kan u oppikken aan de infostand.

Toeristische en culturele info
Aan de infostand krijgt u ook een overzicht van het gehele toeristische en culturele aanbod van Deurne. De nieuwe seizoensbrochure van het cultuurcentrum en een overzicht van de vrijdagconcerten kan u hier ook bekomen.


Praktisch

genre
locatie
  • Provinciaal Groendomein Rivierenhof
  • Rivierenhof z/n
  • 2100 Deurne

Extra

gratis

Parkweg en Rozentuin

van 11 tot 18 uur