KALF! (6+)

Zaam (Dimitri Leue & Anastassya Savitsky)

De Boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. Frisse lucht, vlinders en madeliefjes. Het gegons van de lente. De eerste stapjes in de weide waren voorzichtig. De dauw kietelde haar hoeven. Al snel voelde ze hoe ze overvallen werd door vreugde. De ruimte, de plaats die ze kreeg. De geur van vers gras, de tintelende koelte van ochtendlucht. Ze was gelukkig. Ze kon niet anders dan lopen, huppelen en springen.

Kalf! is een dansvoorstelling met theater en muziek. Kalf! is een theatervoorstelling met dans en muziek. Kalf! is een muziekvoorstelling met dans en theater.

Het gaat over een koetje.
Ze leeft met vele melkkoeien samen in een grote stal en ze droomt over India, waar de koeien heilig zijn. Daar worden koeien oud en alle kalfjes zijn er van goud!

De tekst van Kalf! werd verzorgd door Dimitri Leue die mooi het midden houdt tussen vreselijk vleselijk en gewoon grappig. De dans, die je hoeven in beweging zal zetten, komt van Anastassya Savitsky. Dit alles wordt muzikaal begeleid door beatboxer en loeimaster Uruz. Atelier Bildraum verzorgt de scenografie.
ZAAM is een nieuw theatercollectief van Dimitri Leue en Anastassya Savitsky. Een ontmoetingsplaats voor woord en beeld, theater en dans, geest en lichaam. In hun eerste productie samen belichten ze het vlees.

Tekst, regie & spel: Dimitri Leue
Concept, choreografie & spel: Anastassya Savitsky
Compositie, live muziek & spel: Wouter Konings/Uruz Scenografie
decor: Atelier Bildraum
Lichtontwerp: Frank Haesevoets
Techniek: Wannes Pacquée
Kostuums: Sietske Van Aerde
Coaching & advies: Bart Van Nuffelen , Randi De Vlieghe, Steven Taelman
Met steun van: Theater Froefroe & MartHa!tentatief In co-productie met: TAKT Dommelhof


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief