Ivori Moss Drive-in - AFGELAST

not your ordinary livestream

AFGELAST
Jammer genoeg kregen we geen toelating om dit evenement te organiseren. We zoeken samen met Ivori Moss naar nieuwe data.

3 nights
3 cars / concert
3 concerts / night
30 minutes / concert
60 exclusive front row seats

Ivori Moss zou het nichtje van het Britse supermodel Kate Moss kunnen zijn: stijlvol elegant en very, very je ne sais quoi.

Ivori Moss, dat zijn twee muzikale broers en hun nicht met een lekker internationale vibe. Jasper Bullynck is gitarist bij Oscar and the Wolf, broer Sander brak potten bij Superlijm terwijl de stem van frontvrouw Aline Goffin verdacht sterk lijkt op die van prinses Anna uit Frozen. Breng dit alles samen en je krijgt verfijnde electropop met zwoele grooves waar zelfs Christine & the queens jaloers van wordt.

Dat een muzikant anno 2021 ook een ondernemer moet zijn, heb­ ben ze bij Ivori Moss wel begrepen. Om de release van hun debuut­ single niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseren ze enkele exclusieve live mini teaser­ drive-in concerten.

Je voelt je een voyeur terwijl je van op de straat binnenkijkt in de huiskamer van de zangeres, die de songs van de EP live brengt met (een deel van) de band. Via fm ontvang je de muziek in je auto.

De EP brengen ze pas uit in de zomer, maar enkelen krijgen dus nu al de kans om als eerste de nummers (live!) te horen. Breng je eigen popcorn mee en geniet in een doodlopende straat in Antwer­pen, vanuit je eigen wagen, van een uniek coronaproof concert.

IVORI MOSS DRIVE-IN wordt georganiseerd door Ivori Moss vzw en CC Deurne, met de steun van de Vlaamse Overheid en Stad Antwerpen.

 

www.instagram.com/ivori.moss


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 12 euro
locatie
  • op locatie

Extra

AFGELAST
Jammer genoeg kregen we geen toelating om dit evenement te organiseren. We zoeken samen met Ivori Moss naar nieuwe data.

zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 maart 2021
Telkens om 18u45, 20u en 21u15. (30 minuten teaserconcert)

Maximum 2 personen per auto omwille van de zichtlijnen (ja, de zichtlijnen!)

Tickets: 12 euro/auto

Start ticketverkoop: 24 februari om 10u