GEANNULEERD - ISH AIT HAMOU

Het moois dat we delen | Leesclub

Geannuleerd om productionele redenen. Klanten worden automatisch terugbetaald of ontvangen een tegoedbon.

 

‘Het moois dat we delen’, de vierde roman van choreograaf en schrijver Ish Ait Hamou is een feit. De auteur komt langs met een leesclub over zijn boek. Geen traditionele leesclub om het boek te bespreken, wel een gesprek om samen dieper in te gaan op het verhaal.


Aan de leesclub neemt Ish zelf actief deel. Hij gaat met zijn lezers in gesprek over het verhaal van hoofdpersonages Soumia en Luc, die in dezelfde buurt wonen maar elkaar niet kennen. De ene wil het verleden hardnekkig achter zich laten, de andere leeft elke dag met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval toch ontmoeten, komen ze voor verscheurende keuzes te staan…


Ish Ait Hamou deed er vier jaar over om ‘Het moois dat we delen’ te schrijven, maar dat loonde. Het boek veroverde meteen de eerste plaats in de top tien van de best verkochte boeken. Een tweede druk werd meteen aangekondigd en na amper drie weken was er een derde druk. Heb jij het boek gelezen én wil je graag met hem in gesprek gaan daarover? Schrijf je vragen op en breng ze mee. 
Ish beantwoordt ze met plezier.


afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Geannuleerd om productionele redenen. Klanten worden automatisch terugbetaald of ontvangen een tegoedbon.