The Clear Instant x Osei Bantu Experience

Een unieke combinatie van freestyle dans en muziek

Michaël Brijs, Thomas De Prins, Vincent Brijs en David Joao Ramos nodigen enkele gasten uit om samen met hen de mogelijkheden van improvisatiemuziek en freestyle dans te onderzoeken. Ze trekken met dit muzikale dansavontuur langs de Antwerpse podia – telkens met een ander programma. Laat je verleiden door het beste wat de hedendaagse Antwerpse muziek en dance scene te bieden heeft!

Welke gastdansers en muzikanten je in De Carrousel meenemen voor een zinderende experience verneem je eind oktober!

Wat vooraf ging…

De eerste sessie van Clear Instant X Osei Bantu Experience was een Daksessie! (Stadsschouwburg DAKKAN Festival 2020) met drummer James Williams en dansers: Rabina Miya en Ivan Farinha.

Een tweede sessie vond plaats op 17 oktober tijdens Raak Festival in zaal Zirkus met drummer James Williams en dansers Samanta Mavinga en David 'Rabba' Kinkela

Tijdens De Fakkel nodigden ze drummer Eric Thielemans en dansers Davide Zazzera & Nina Munoz uit voor een nieuwe experience!  In de Midzomernacht van Permeke genoot het publiek van een XL versie met als gasten: dansers Joffrey Anane en Nikki Sfakianaki, saxofonist Bart Borremans, bassist Dries Laheye en James Williams aan de drums.

En 1 oktober 2021 vervoegden muzikanten Elko Blijweert, Jeroen Stevens en dansers Raquel Suarez Duenas, Jimmy Boomclap en Popping Danys de club, voor een bijzondere experience in Rataplan. 

Met de steun van Stad Antwerpen


Praktisch

prijzen
  • Tickets: 8 euro
  • Kansentarief
locatie
  • De Carrousel
  • Arenaplein 1
  • 2100 Deurne

Extra

Let op: De Carrousel is overdekt maar niet verwarmd. Kleed je warm genoeg aan of breng een dekentje mee.