Praktisch > Goed om weten

Praktisch

Aanvangsuur
De voorstellingen in cc Deurne beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint gaat de kassa open. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Bancontact
Zowel in cc Deurne, Cinema Rix als Barix betaal je gemakkelijk en veilig met Bancontact.

#cashless vanaf januari in cc Deurne
Vanaf 1 januari 2022 hoef je in cc Deurne geen drankjetons meer aan te kopen. Je betaalt je drankjes dan rechtstreeks aan de toog met bancontact. Contant betalen zal ook niet langer mogelijk zijn. Heb je nog drankbonnetjes? Gebruik ze dan op voor 1 januari 2022. Lukt dat niet? Kom je jetons dan inleveren, wij betalen ze met plezier terug.

De gezelligste living van Deurne – gratis
We zijn open van dinsdag tot donderdag, van 9 tot 16 uur. Kom je favoriete krant of tijdschrift lezen bij een verse tas koffie of thee. En maak gerust gebruik van onze gratis WIFI. Check regelmatig de website voor de openingsuren en speciale acties in de living.

Vier je kinderfeestje in cc Deurne of Cinema Rix – gratis
Koop op voorhand je tickets van de familiefilm of –voorstelling en laat ons weten dat je een feestje viert. Dan zorgen wij voor een feestpakket. Zorg je zelf voor de cake, taart en volk? Drankjes bestellen kan gewoon aan de bar. Pret verzekerd! Respecteer wel steeds de leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen.

cc Deurne op vakantie
Elk jaar in juli is cc Deurne gesloten. Vanaf augustus zijn we weer open. Dan kan je ook terug terecht in de gezelligste living. Ook tijdens de kerstvakantie en op feestdagen zijn we helaas gesloten.

Cinema Rix & Barix op vakantie
Tijdens de maanden juli en augustus is Cinema Rix en je favoriete Buurtbar Barix niet geopend wegens reguliere zomersluiting. Onze vrijwilligers, chef-kok en personeel blazen even uit en genieten van een welverdiende vakantie.